Sport

George Ogararu revine la Ajax. Va antrena la o grupa de juniori din academia clubului

Publicat: 05 ian. 2016
1

George Ogararu revine la Ajax Amsterdam, acolo unde a evoluat în perioada 2006-2010, cu exceptia sezonului 2008/09, când a revenit sub forma de împrumut la Steaua. Fostul fundas dreapta va antrena la o grupa de juniori din celebra academie a „lancierilor”. Potrivit Voetbal International, românul se va ocupa de fundasii la la una dintre grupele de juniori ale lui Ajax, echipa la care a jucat de 44 de ori în Eredivisie.

George Ogararu a antrenat în România doar la Universitatea Cluj, unde a rezistat doar câteva luni. Dupa ce s-a despartit de ardeleni, s-a întors în Olanda si a continuat sa învete despre meseria de antrenor. Relatiile pe care si le-a facut în perioada petrecuta la Ajax i-au permis sa asiste la sedintele de pregatire ale gruparii din Amsterdam. În luna noiembrie a anului trecut, nu si-a ascuns dorinta de a se întoarce la club.

„Mereu mi-am dorit sa fiu antrenor la Ajax, unde se joaca fotbalul la care aspir eu. Ajax înseamna foarte mult pentru mine. A fost o parte din viata mea, înca am o casa aici si am mai multe proiecte cu Ajax Foundation”, spunea Ogararu, într-un interviu acordat site-ului ajaxshowtime.com.

Adauga un comentariu