Cancan

George Piștereanu dezvăluie secretele din Ferma. Ce nu s-a văzut la Pro TV

Publicat: 19 oct. 2020
George Piștereanu dezvăluie secretele din Ferma
Actorul George Piștereanu susține că atunci când i s-a propus să participe la Ferma a acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze

George Piștereanu, unul dintre cei mai iubiți actori din noua generație, dezvăluie secretele din Ferma. Orășeni versus Săteni. Acesta consideră că show-ul TV îi testează limitele și îl dezvăluie pe adevăratul George Piștereanu. Recent el a vorbit desprevorbește despre ceea ce așteptau cu toții.

Atunci când i s-a propus să participe la Ferma, simpaticul actor a acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze. Acesta spune că s-a împrietenit cu mulți dintre ceilalți concurenți.

Acum sunt în Fermă, lucrurile se complică, jocul în sine neavând o linie clară nu poți să îți faci strategii, pentru că se schimbă regulile de la o zi la alta. Nu mi se pare greu în Fermă, până acum nu am întâmpinat lucruri pe care să nu le pot face. Ce cred că nu realizează oamenii de acasă este că în Fermă se lucrează câte 10 ore pe zi, lucrurile sunt bine gândite de producție, ne țin ocupați. Dacă nu lucrezi, nu termini treaba, iar proiectul este atât de bine gândit, că nu ai cum să nu lucrezi”, a declarat actorul pentru Click!

George Piștereanu dezvăluie secretele din emisiunea Ferma

Totodată, actorul a vorbit și despre problema principală a concurenților. George Piștereanu susține că participarea la reality-show-ul de pe PRO TV îți testează limitele și te ajută să le arăți celor de acasă cum ești tu în realitate, fără a te ascunde în spatele unor aparențe. Deși, uneori, pot apărea orgolii și certuri între colegi, din pricina probelor, George Piștereanu subliniază faptul că, la el, nu se pune problema de așa ceva.

Cred că cea mai mare problemă este orgoliul unora în momentele critice. Eu personal nu am această problemă. În rest, nu văd nicio problemă pentru mine în Fermă. Am venit aici nu pentru bani, nu contează pentru mine, ci pentru experiența în sine, pentru a le arăta oamenilor cum sunt eu cu adevărat, cu bune și rele. Până acum m-au văzut în personaje, în filme, sau în Vlad, proiecte care nu oglindesc personalitatea mea. Am vrut ca oamenii să vadă cum sunt eu cu adevărat. La această emisiune nu ai cum să te ascunzi, îți arăți adevărata față. Sunt multe personaje cu care relaționez foarte bine, practic nu am probleme cu nimeni. Ce e diferit aici e faptul că în viața de zi cu zi, dacă un anumit comportament nu îmi place, plec, pentru că nu vreau să îmi stric energia. Dar aici nu pot face asta, dacă te deranjează ceva trebuie să confrunți. Încerc să evit, dar când nu se poate voi confrunta problema”, a spus George Piștereanu!

A ieșit din serialul „Vlad”

Internauții au luat foc, în ultimele zile. Săptămâna trecută, personajul lui George Piștereanu din serialul „Vlad” a fost ucis. Fanii au trimis sute de mesaje, rugând producătorii de la Pro TV să-l aducă înapoi. Actorul a fost profund emotionat și le-a mulțumit admiratorilor pentru aprecierea pe care i-au arătat-o lui Tibor, personajul său din „Vlad”.

Sincer, m-au minunat sutele de mesaje primite, știam că Tibor este un personaj iubit, dar nu mă așteptam totuși la atât de multe reacții și mesaje. Toți îmi spuneau că le pare rău să îl piardă pe Tibor. Oamenii și-au exprimat sentimentele legat de acest episod. Orice poveste a unui personaj are în definitiv un început și un final. Când am citit scenariul și am văzut că moare personajul meu, nu cred că am avut o reacție, am luat aminte de acea informație și am jucat la fel. Nu a schimbat cu nimic atitudinea mea față de personaj faptul că moare”, a mai spus George Piștereanu!

În altă ordine de idei, participarea la această emisiune este bine venită pentru George Piștereanu care a ținut să dezvăluie secretele din Ferma.

Adauga un comentariu