Sport

George Pușcaș a revenit după accidentare și atacă promovarea în Premier League. Promisiunea făcută fanilor

Publicat: 23 feb. 2021
George Pușcaș
George Pușcaș a revenit pe gazon după trei luni de pauză

George Pușcaș (24 de ani), atacantul lui Reading, a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de gazon aproximativ trei luni și a făcut o scurtă analiză a sezonului în curs. Internaționalul român a fost introdus pe final în ultimele două jocuri din Championship, cu Bristol (2-0) și Middlesbrough (0-2), iar Reading ocupă acum locul 5, cu 51 de puncte, păstrând șanse importante măcar pentru o poziție de play-off. Pușcaș a vorbit despre următorul meci al lui Reading, în care ar putea fi titular, cel de pe terenul ultimei clasate Wycombe, programat marți, de la ora 21:45.

„Contra lor am înscris primul meu gol pentru Reading. Suntem conștienți că nu va fi un meci simplu, așa că vom fi concentrați din primul moment. Eșecul contra lui Middlesbrough ne-a afectat, însă sunt sigur că vom reveni mai puternici. Cred că avem un sezon bun. Ne lipsesc fanii, dar cred că și ei sunt fericiți pentru că ne văd că încercăm să dăm totul pe teren. Trebuie să continuăm la fel și să le oferim momente de fericire. Cine știe? Poate la finalul sezonului vom reuși ceva important. În acest campionat nu ai o misiune simplă contra niciunei echipe. Nu vom merge în vacanță acolo, ci vom lupta pentru cele trei puncte”, a declarat Pușcaș, pentru site-ul lui Reading.

Norwich (64p) și Brentford (57p) ocupă acum primele două poziții din Championship, direct promovabile. Watford (57p), Swansea (56p), Reading (51p) și Bournemouth (49p) sunt formațiile de pe locul 3-6, care vor disputa un baraj pentru promovare. 10 meciuri și două goluri a strâns Pușcaș în acest sezon de Championship.

George Pușcaș a revenit pe gazon după trei luni de pauză

Înaintea partidei cu Bristol (2-0), din 16 februarie, George Pușcaș jucase ultima dată pe 11 noiembrie 2020, în amicalul România – Belarus 5-3, în care a și reușit să marcheze.
George Pușcaș a fost ținut departe de gazon în ultimele luni de o pubalgie. Revenirea sa a fost inițial programată pentru luna decembrie, dar, cum tratamentele efectuate în Anglia nu au dat rezultatele scontate, atacantul a apelat pentru recuperare la o clinică din Germania, unde a fost tratat de Claudio Nagy, un specialist al procedurii.

Adauga un comentariu