Sport

George Puscas are viitorul asigurat la Inter: „Va avea multe oportunitati”

Publicat: 08 feb. 2015
1

George Puscas devine pe zi ce trece un jucator tot mai important la Inter Milano. O confirma chiar tehnicianul nerazzurrilor, Roberto Mancini, care îi prevede un viitor important tânarului atacant român.
Golgheter la echipa Primavera a clubului, Puscas a debutat deja în Serie A, iar în Cupa Italiei a fost în premiera titular la Napoli, unde a avut o evolutie apreciata. Mai mult, jucatorul de 18 ani are ocazia de a juca pentru prima oara si în Europa League, dupa ce a fost inclus pe lista UEFA a nerazzurrilor.

Citeste si: SENZATIE! George Puscas a debutat in echipa mare a Interului

„A jucat primul sau meci ca titular într-o partida importanta, în fata multor fani. Va avea multe oportunitati si în viitor. Vom vedea daca duminica vom folosi jucatori mai proaspeti, precum Palacio si Podolski, care au fost menejati la Napoli”, a spus antrenorul de 50 de ani, la conferinta de presa de sambata.

Citeste si: George Puscas a fost laudat de antrenorul Roberto Mancini dupa meciul de la Napoli

Faptul ca tehnicianul nerazzurrilor este multumit de Puscas a fost confirmat si de Gazzetta dello Sport, care, într-un articol dedicat românului, a scris ca „Mancini e convins ca George are toate calitatile necesare. Atât timp cât are golul în sânge poate juca la orice nivel si poate marca în orice meci asa cum a demonstrat de la transferul în Italia”. În acelasi timp, directorul sportiv al clubului, Piero Ausilio, a declarat pentru Inter Channel ca nu s-a urmarit aducerea unui atacant în perioada de mercato recent încheiata tocmai pentru ca Puscas si un alt tânar atacant, Federico Bonazzoli, sa primeasca mai multe sanse de a juca.

Citeste si: Oferta fabuloasa pentru transferul lui George Puscas in Serie A

Adauga un comentariu