National

George Simion, după ce 12 senatori AUR au votat mărirea salariilor demnitarilor: „Nu, peste cadavrul meu” – VIDEO

Publicat: 22 sept. 2022
George Simion
George Simion, după ce 12 senatori AUR au votat mărirea salariilor demnitarilor

12 senatori AUR au votat majorarea salariilor pentru demnitari, alături de Coalitia PSD-PNL-UDMR din Senat. Liderul AUR George Simion îi face azi „nenorociti” pe colegii săi si anuntă că deputatii AUR care vor vota majorările în Cameră vor fi exclusi din partid.

George Simion a avut o reacţie dură după ce demnitarii au decis că este nevoie de încă o majorare salarială pentru ei.

George Simion își numește colegii „nenorociți”

După ce 12 senatori AUR au votat mărirea salariilor demnitarilor, George Simion a spus că în cazul în care un parlamentar AUR votează în Camera Deputaţilor această majorare, va fi dat afară din partid.

De asemenea, George Simion își numește colegii „nenorociți”, deoarece, spune el, „în actuala criză, de la UDMR au băgat un amendament cu 15 minute înainte”.

„Dacă va exista un parlamentar AUR care votează în Camera Deputaţilor această majorare, va fi dat afară în secunda doi. Asta nu e o ameninţare, e o constatare! Nenorociţii ăştia, în actuala criză, de la UDMR au băgat un amendament cu 15 minute înainte. Şi senatorii AUR votat, o să facem o anchetă, sper din neştire”, a transmis George Simion.

George Simion: „Asta este o atenţionare, peste cadavrul meu, toleranţă zero, nu acceptăm aşa ceva”

Liderul AUR a transmis că este momentul de 0 toleranță, deoarece politicienilor le este „prea bine” și „mai vor 2000 de lei”.

„Este momentul de 0 toleranţă tero pentru politicieni cărora le e prea bine şi mai vor 2000 de lei. Nu, peste cadavrul meu. Camera Deputaţilor este for decizional, acolo se decide. Asta este o atenţionare, peste cadavrul meu, toleranţă zero, nu acceptăm aşa ceva. Nu putem face una şi predica alta. Nu, nu în numele meu şi nu în nuimele AUR. La revedere!”, a scris George Simion pe Facebook, potrivit România TV.

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 92 de voturi „pentru, 22 „împotrivă” şi patru abţineri, un proiect legislativ prin care demnitarii şi aleşii locali urmează să primească indemnizaţii mărite.
Comentarii
  • Au votat din prostie nu din nestiinta. Asta se intampla cand un grup de prosti si screlozati formeaza un partid. Si sa stii ca secunda doi a trecut de mult (secunda 2 e aia care vine imediat dupa secunda 1) .. si nu a fost nimeni dat afara ..

Adauga un comentariu