Actualitate

George Simion, liderul AUR, și iubita lui fac nunta în curând. Deocamdată, politicianul nu vrea să-i dezvăluie identitatea

Publicat: 01 nov. 2021
George Simion AUR
Liderul formațiunii AUR, George Simion, urmează să se căsătorească cu iubita lui

George Simion, liderul AUR, este un activist civic și politician conservator și de dreapta român, care militează pentru unirea României cu Republica Moldova. În ultima perioadă, acesta a devenit unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români. Totuși, chiar dacă acesta și viața lui publică sunt foarte cunoscute, nu același lucru se poate spune despre viața lui privată. Cu toate acestea, s-a aflat despre liderul AUR, George Simion, că urmează să se căsătorească cu iubita lui.

Liderul formațiunii politice AUR, George Simion, a devenit ușor-ușor una dintre cele mai cunoscute figuri din sfera politică românească. În urma accederii în Parlamentul României la alegerile din 2020, George Simion a devenit una dintre cele mai vocale voci politice. Și chiar dacă acum toată România îl știe pe George Simion, nu mulți sunt cei care îi știu povestea de viață.

George Simion de la AUR urmează să se căsătorească

Liderul formațiunii AUR a apărut mereu singuratic și și-a ținut viața privată cât mai departe de ochii presei, chiar dacă este mereu în lumina reflectoarelor. Recent, George Simion a fost invitat în emisiunea jurnalistei Denise Rifai unde a răspuns la setul de 40 de întrebări. Astfel, DEnise Rifai nu a ezitat să ducă discuțiile în zona vieții personale. Ea l-a întrebat pe politician despre viața sa amoroasă, știind pe surse că are o iubită. Iar George Simion nu a negat acest lucru, ba chiar a confirmat și o viitoare nuntă. Totodată, el a explicat care este motivul pentru care nu își prezintă public iubita. Și aceasta deoarece este de părere că fiecare gest al ei va fi taxat dur de presă.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi, pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. O veți cunoaște la momentul potrivit. Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat etc.”, a spus George Simion.

George Simion, dezvăluiri despre copilăria și familia sa

Un lucru mai puțin cunoscut despre George Simion este faptul că provine dintr-o familie de economiști. Acesta mai are o soră și cei doi, alături de părinți, au trăit în București, cu toate că liderul AUR s-a născut în Focșani. Politicianul a mai povestit că viața sa nu a fost mereu una roz, amintind de anii 90, perioadă în care părinții săi s-au chinuit să îi crescă.

„Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut! Ambii părinți sunt economiști, în București ne-au crescut. Mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. S-au cunoscut când făceau facultatea de ASE. Ce să spun, mama săraca îmi zice «hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal». După părerea ei, ce fac nu e de om normal. Fac parte dintr-o familie normală cum sunt alte sute de familii. Iar sora mea mi-a făcut cel mai mare cadou, în anul 2016 – un băiețel pe nume Andrei”, a mai dezvăluit George Simion, liderul formațiunii politice AUR.

Comentarii
Adauga un comentariu