Cancan ultimă oră

George Simion se căsătorește cu o studentă de 24 de ani! Cine e Ilinca Munteanu, tânăra pe care tocmai a cerut-o de soție

Publicat: 25 iun. 2022
Liderul AUR pregătește o nuntă mare, ce va avea loc pe 27 august, în județul Vâlcea

George Simion este prezent zilnic în sfera politică din România, însă despre viața sa personală nu se cunosc multe detalii. Liderul AUR pregătește o nuntă mare, ce va avea loc pe 27 august, în județul Vâlcea. Chiar dacă a ținut ascuns numele viitoarei sale soții, politicianul se va căsători cu Ilinca Munteanu, o tânăra de numai 24 de ani.

Politicianul i-a invitat la eveniment pe toți românii care vor să participe, a anunțat că nu vrea daruri. George Simion s-a gândit chiar să închirieze autocare, pentru ca oamenii să poată ajunge la căsătoria lui.

Dacă până acum nu se știa cine este viitoarea soție a lui George Simion, Dana Budeanu a dezvăluit cine este femeia care va fi alături de liderul AUR în fața altarului.

”Ilinca Munteanu este fericita aleasă a “viitorului președinte” al României”, a dezvăluit Dana Budeanu, în aplicația Verdict.

Potrivit informațiilor oferite de Dana Budeanu, viitoarea soție a lui George Simion a terminat Facultatea de Drept, iar în această perioadă este preocupată de organizarea nunții, întâlnindu-se periodic cu Adina Patru Wedding Planner.

George Simion își dorește mulți copii

Politicianul a vorbit prima dată despre planurile de nuntă în emisiunea lui Denise Rifai, acesta dezvăluind și faptul că își dorește o familie numeroasă.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat”, a spus el în acel moment, în emisiunea lui Denise Rifai.
Comentarii
  • Vai vai…dar ce vor face două doamne in pat oare??? Iar sifilitica asta schizofrenică din budă zice că derbedeul de simion va fi președinte…de CAP poate,sau colhoz in Siberia…

Adauga un comentariu