Sport

George Țucudean pleacă de la CFR Cluj! Atacantul s-a înțeles cu Universitatea Craiova

Publicat: 20 mai 2020

George Țucudean, golgheterul Ligii I din ultimele două sezoane, va rămâne liber de contract după 30 iunie, astfel că poate semna cu oricine.

George Țucudean (29 de ani) va face pasul spre Craiova în vara acestui an, după ce îi expiră contractul cu CFR Cluj.
După ce l-au angajat pe antrenorul Cristiano Bergodi, oltenii sunt aproape de a finaliza transferul lui George Țucudean. Conform Antena Sport, Țucudean și-a dat acordul pentru a merge în Bănie. Golgheterul Ligii 1 din ultimele două sezoane va rămâne liber de contract după 30 iunie, astfel că poate semna cu oricine.

Dan Petrescu nu știe dacă George Țucudean va rămâne la CFR

Săptămâna trecută, Dan Petrescu era în dubii dacă vârful său va mai continua sau nu la CFR Cluj.

„Țucudean s-a întors de mult timp. Nu știu dacă va mai continua. El termină contractul în vară, totul depinde de el. De ce vrea să facă”, spunea Dan Petrescu.

Născut la Arad, Țucudean și-a început cariera la UTA și a fost cumpărat de Dinamo în 2010. Atacantul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul, iar din ianuarie 2018 a fost cumpărat de CFR Cluj.
George Țucudean a jucat puțin în ultima vreme din cauza unor probleme cardiace, care au necesitat și două intervenții chirurgicale.

29 de ani are George Țucudean.
1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Țucudean, conform transfermarkt.co
Adauga un comentariu