Actualitate

George Vintila a castigat Locul I la Campionatul National de Viteza

Publicat: 25 sept. 2012

Dj-ul ProFM a avut un weekend intens, care i-a adus multe satisfactii, datorita rezultatelor obtinute la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop de la Paltinis.

Fiind pentru prima data cand participa la o cursa cu o masina cu motor diesel, respectivpe Skoda Fabia RS TDI de aproximativ 170 cp, pregatita in atelierele Avia Motors si Alto Syncro, DJ-ul ProFM a cules 5 pozitii pe podium, una dupa cealalta.

In etapa de vineri, George a castigat Locul 1 la Categoria  Debutanti, Locul 2 la Categoria H4 si Locul 3 la categoria Automobile Diesel, iar duminica, Vintila s-a aflat din nou printre premianti, ocupand de doua ori Locul 3 la categoriile H4 si Diesel.

“Vineri a fost o vreme groaznica, dar cu rezultatele obtinute mi-am ridicat moralul si ma bucur foarte tare de premiile castigate. La acestea au contribuit ajutorul echipei Avia Motors/Alto Synchro, suportul tehnic perfect, atmosfera relaxata in parcul de service si ponturile de la experimentati ai motorsportului”, declara Dj-ul ProFM.loading...

Adauga un comentariu