Cancan

Georgiana Lobonț a trecut prin clipe grele. Medicul lui Celine Dion a salvat-o

Publicat: 18 nov. 2021

Georgiana Lobonț a trecut prin clipe grele și a fost la un pas să își piardă vocea. Oboseala, dar și numărul mare de evenimente la care a cântat în ultima perioadă au fost cauzele ce au adus-o pe Georgiana pe masa de operație. Cu mult noroc, și cu ajutorul medicului lui Celine Dion, a reușit să treacă peste aceste probleme.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista de muzică populară vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat.

Georgiana Lobonț a trecut prin clipe grele și a fost la un pas să își piardă vocea

În anul 2019, artista a observat că vocea ei nu mai este la capacitate maximă. Atunci a apelat la medic pentru a vedea cu exactitate despre ce e vorba.

„În 2019, am simțit că nu era ceva ok cu vocea mea, am răgușit foarte tare. Dar nu puteam să îmi anulez evenimentele, să nu lucrez. Artiștii nu vorbesc deschis despre problemele ăstea. Pe multe colege le-am trimis la Paris, doctorul mi-a salvat viața, nu îmi vine să cred.”, a declarat interpreta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cântăreață de muzică populară a mers în capitala Franței pentru a-și rezolva probleme cu vocea la unul din cei mai renumiți medici. Specialistul a reușit să îi salveze vocea, ba chiar i-a făcut-o mai frumoasă.

,,Mi-a făcut vocea mai frumoasă ca înainte. Am aflat de el printr-o cunoștință, ea avea probleme și avea pe cineva în Paris. Are poze cu Celine Dion, cu Michael Jackson, are autografele lor în cabinet.

Când am ajuns acolo, m-a întrebat dacă sunt cântăreață de rock, eram foarte răgușită. Mulți întrebau ce se întâmplă cu vocea mea.”, a declarat Georgiana Lobonț într-o emisiune tv.

Cât a costat operația realizată de celebrul medic

Pentru a-și recăpăta vocea, Georgiana ar fi făcut absolut orice, iar pentru această operație a fost nevoită să bage mâna adânc în buzunar.

,,Am plătit 6.000 de euro pe operație, plus alte cheltuieli, medicamente, transport. Undeva la 12-13 mii de euro am ajuns. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute, voiam să dau toți banii, doar ca să mă fac bine.”, a adăugat interpreta.

,,Noi am investit tot ce am avut doar în mine. Am tras foarte mult, de asta mi-am atras problema. A fost obositor. Eu nu merg la programe, eu merg cu toată echipa mea. Cântăm tot evenimentul.” , a mai zis ea.

Georgiana Lobonț are parte de un succes răsunător în mediul online. Artista a reușit să cucerească inima fanilor într-un timp extrem de scurt de la apariție. Colaborările sale de succces cu Armin Nicoară au reușit să facă zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

La vârsta de 27 de ani, Georgiana a reușit să ajungă acolo unde visa de mică.

Adauga un comentariu