Mozaic muzical

Gerry Marsden a murit. Paul McCartney a făcut anunțul – VIDEO

Publicat: 04 ian. 2021
Gerry Marsden in tinerete la chitara
Gerry Marsden, fostul lider al formației Gerry and the Pacemakers, a murit.

Gerry Marsden a murit la vârsta de 78 de ani. Fostul lider al formației Gerry and the Pacemakers a devenit celebru împreună cu trupa lui mai ales datorită piesei „You’ll Never Walk Alone”. Celebra melodie a ajuns imnul celor de la FC Liverpool și al lui Celtic Glasgow.

Anunţul a fost făcut de către Paul McCartney pe pagină lui de Facebook.

Gerry Marsden a murit

Gerry Marsden a fost liderul formației Gerry and the Pacemakers, rivala celebrei The Beatles. Paul McCartney a i-a adus un omagiu lui Gerry pe pagina sa de facebook.

„Gerry a fost un partener de la începuturile noastre din Liverpool. El și grupul său au fost cei mai mari rivali ai noștri de pe scena locală. Interpretările sale de neuitat ale „You’ll Never Walk Alone” și „Ferry Cross the Mersey” rămân în inimile multor oameni ca amintiri ale unei perioade vesele din muzica britanică. Simpatiile mele se adresează soției sale Pauline și familiei sale. Ne vedem, Gerry. Îmi voi aminti întotdeauna cu un zâmbet de tine”, a scris Paul McCartney pe pagina sa de Facebook.

„You’ll Never Walk Alone”, cel mai celebru imn din fotbal

Gerry Marsden a murit la vârsta de 78 de ani. „You’ll Never Walk Alone”, cântecul ce a devenit imnul lui Liverpool și al lui Celtic Glasgow, a dus formația engleză la numeroase victorii, inclusiv la triumful din finala Ligii Campionilor contra lui AC Milan, de la Istanbul, din 2005.

Liverpool era condusă cu 3-0 la pauză, dar a revenit uimitor și a câștigat meciul la loviturile de departajare, după ce zecile de fani ai săi aflați în tribune au cântat pe toată perioada meciului imnul „You’ll Never Walk Alone”.

De curând, lumea fotbalului a fost zguduită de decesul lui Diego Armando Maradona, care a încetat din viață la 60 de ani, la scurt timp după ce a suferit o operație, din pricina unui stop cardiac.

Celebrul cântăreț Charley Pride a murit după ce a fost răpus de noul coronavirus

La finele anului trecut, faimosul cântăreţ de culoare Charley Pride a murit după ce a fost răpus de noul coronavirus.

Charley Pride a revenit în lumina reflectoarelor în anul 2019, odată cu documentarul de televiziune “American Masters – Charley Pride: I’m Just Me”, care cuprinde interviuri cu artişti precum Garth Brooks, Willie Nelson, Brad Paisley, Parţon şi însuşi Pride.

A fost inclus în Country Music Hall of Fame, în 2000, şi de trei ori premiat cu Grammy, Pride s-a bucurat de un succes imens. A debutat în topuri la finalul anului 1966, cu ”Just between Me and You”. A avut 29 de piese clasate în fruntea topului naţional country şi alte 21 de melodii în top 10, între anii 1966 şi 1984.

La finalul anilor 1980, s-a retras uşor din activitate, lansând sporadic discuri pentru case de discuri independente ca Honest şi Music City. În 1994, a apărut autobiografia ”Pride”, scrisă împreună cu Jim Henderson, iar el a coninuat să susţină concerte până recent.

Potrivit informațiilor din presa de peste Ocean, artistul s-ar fi infectat pe 11 noiembrie la gală unde a susținut un recital. Acesta avea să fie anunţat că toţi cei invitaţi au fost testaţi pentru Covid-19 înainte de gală.

Adauga un comentariu