National

Gest emotionant al pilotilor de la Tarom. Au donat bani pentru familiile lui Adrian Iovan si Aureliei Ion

Publicat: 30 ian. 2014
1

Rudele lui Adrian Iovan, parintii Aureliei Ion, dar si copilotul Razvan Petrescu vor primi bani de la pilotii Tarom si sindicatul care ii reprezinta, potrivit Romania TV. Mai mult, un monument va fi ridicat in luna iunie la locul accidentului, tot la initiativa pilotilor Tarom.

200 de piloti de la Tarom au adunat bani si i-au donat familiei lui Adrian Iovan, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Banii au fost ridicati deja de catre fosta sotie a pilotului, Romanita Iovan.

Citeste si: Imagini de colectie cu Adrian Iovan. Vezi cum arata in primii ani de scoala – FOTO

De asemenea, acelasi ajutor financiar il vor primi din partea pilotilor si familiile Aurei Ion si Razvan Petrescu, copilotul care este inca internat in spital. Mai mult, pilotii au anuntat, prin intermediul sindicatului care ii reprezinta, ca daca Razvan Petrescu va avea nevoie de tratament in strainatate, vor asigura o parte din costuri.

In luna iunie 2014, va fi ridicat un monument pe locul in care s-a prabusit avionul pilotat de Adrian Iovan.

Pe 20 ianuarie, un avion BN 2 care transporta o echipa de transplant pana la Oradea, unde urma sa preleveze organe pe care sa le aduca apoi la Bucuresti, a aterizat fortat in Muntii Apuseni. În urma impactului, toti cei sapte ocupanti ai avionului pilotat de Adrian Iovan si de copilotul Razvan Petrescu au supravietuit. Epava avionului a fost gasita, insa, abia dupa mai bine de sase ore de cautari, timp in care Adrian Iovan si Aura Ion au murit.

Citeste si: O alta coincidenta stranie: Langa cine e inmormantata Aura Ion, studenta moarta in accidentul aviatic

Adauga un comentariu