Local

Gest emoționant făcut de clubul Politehnica Iași: „Suntem alături de Paul!”

Publicat: 23 sept. 2022
suporter cu mingea si un tricou in mana
Clubul i-a oferit tricoul oficial de joc al căpitanului din sezonul trecut, semnat de jucători și antrenori

Gest emoționant făcut de Politehnica Iași pentru Paul Tănase, un suporter al clubului din dealul Copoului. Acesta are nevoie de 13.000 de euro. Membrii echipei nu au stat mult pe gânduri și i-au oferit tricoul oficial de joc al căpitanului din sezonul trecut, Florin Plămadă. Tricoul a fost semnat de toți jucătorii și antrenorii, urmând să fie scos la licitație chiar înaintea meciului dintre Poli Iași și Minaur Baia Mare. Gruparea ieșeană îi va dona lui Paul și o sumă de bani cu speranța că gestul va fi urmat și de alți ieșeni

În urmă cu aproape 4 decenii, Paul Tănase a început să practice fotbal la juniorii Politehnicii Iași, sub comanda regretatului Nicu Ursache, apoi a trecut la fosta echipă a Iașului, Constructorul. O accidentare serioasă l-a împiedecat să își continue cariera fotbalistică, dar incidentul nu l-a îndepărtat prea mult de club, rămânând alături de echipă, în calitate de suporter. Paul Tănase suferă acum de o boală cumplită, iar jucătorii și oficialii Politehnicii Iași îi îndeamnă pe toți ieșenii să îl ajute.

toti jucatorii si antrenorii echipei din iasi
Politehnica Iași îl sprijin pe Paul Tănase, oferindu-i tricoul echipei și o sumă de bani

Gest emoționant făcut de clubul Politehnica Iași pentru Paul Tănase

 suporter cu tricoul echipei pe teren
Tricoul va fi scos la licitație înaintea meciului din Copou cu Minaur Baia Mare

Echipa Politehnicii Iași îl susține pe Paul Tănase, clubul din dealul Copoului oferindu-i tricoul oficial de joc al căpitanului din sezonul trecut, Florin Plămadă, semnat de jucător și antrenori. Tricoul va fi scos la licitație înaintea meciului cu Minaur Baia Mare.

„Poli Iași nu înseamnă doar echipă și staff! Poli Iași este o stare de spirit, reprezintă întreaga comunitate, adică și parteneri, sponsori, mai ales suporteri. Paul este unul dintre fanii Politehnicii, iar noi încercăm să-l ajutăm să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă. Pe lângă tricoul pe care îl vom scoate la licitație, îi vom dona și o sumă de bani, cu speranța că gestul nostru va fi urmat de mulți ieșeni. Îi dorim lui Paul să fie sănătos și să se bucure mulți ani de succesele Politehnicii”, declară președintele echipei de fotbal Politehnica Iași

De asemenea, Paul va da, simbolic, lovitura de începere la meci și în tribune vor exista urne mobile în care doritorii vor putea dona bani.

tricou semnat de jucatori si antrenori
Alături de acest tricou care va fi scos la licitație, Poli Iași îl ajută pe Paul Tănase și cu o sumă de bani

Paul Tănase va suferi o intervenție chirurgicală și are nevoie de 13.000 de euro

act medical
Suporterul Paul Tănase suferă de boala adenocarcinomla colon – gradul IV și metastaze hepatice

Paul Tănase, în vârstă de 48 ani, a aflat, în urmă cu un an, o veste teribilă. În urma unor controale de rutină, acesta a descoperit că suferă de boala „adenocarcinom la colon – gradul IV și metastaze hepatice”. Acesta suferit imediat o intervenție chirurgicală, dar starea de sănătate nu s-a ameliorat. După intervenția efectuată în Iași, acesta a continuat tratamentul de chimioterapie la Institutul Regional de Oncologie Iași. Paul Tănase are nevoie de 13.000 de euro.

„Am nevoi de o intervenție chirurgicală, o operație pe ficat pentru îndepărtarea metastazelor hepatice care sunt localizate. Dar toate acestea mai necesită niște evaluări înainte, RMN Primovist și Colonoscopie. Suma este de 13.000 de euro, plus-minus. În acești bani intră operația, spitalizarea și eventualele costuri după operație (neprevăzute)… Se mai adaugă drumul, cazarea, poate înainte și după. Eventualele dispozitive medicale… Sunt multe”, mărturisește suporterul Paul Tănase.

Cei care vor să-l ajute pe Paul o pot face transferând bani în conturile:

LEI: RO15BRDE240SV25280772400,

EURO: RO76BRDE240SV11617102400,

REVOLUT: RO72BREL0005515953060100.

Marcați de povestea lui Paul, un gest emoționant a fost făcut de clubul Politehnica Iași, iar oficialii grupării din dealul Copoului îi îndeamnă pe fani să îl susțină pe suporterul care trece printr-o cumpănă grea.
Comentarii
Adauga un comentariu