National

Gest extrem al unui bucurestean. Barbatul si-a ucis mama cu aparatul de microunde – VIDEO

Publicat: 16 aug. 2019

O crima odioasa s-a petrecut ieri seara in  Bucuresti. Un barbat in varsta de 46 de ani si-a ucis mama cu aparatul de microunde din bucatarie!  Vecinii au auzit tipere si au sunat la 112. Politistii ajunsi la apartamentul femeii in varsta de 74 de ani, din sectorul 1, au descoperit ca aceasta fusese lovita cu aparatul electrocasnic pana cand a murit.

In aceasta seara, prin apel 112, o persoana a sesizat ca intr-un apartament vecin se aude scandal intre cele doua persoane care locuiesc acolo, mama si fiu. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 1, care, cu sprijin din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart usa apartamentului si au patruns in locuinta. In interior au gasit, decedata, o femeie de 74 de ani, precum si pe fiul acesteia, de 46 de ani”, a transmis Politia Capitalei.

O femeie si-a ucis iubitul si i-a dat foc. Politia a fost alertata dupa ce vecinii au simtit un miros urat

Criminalul a fost arestat si dus la sectia de politie, iar trupul batranei a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit