Eveniment-Social

Gest impresionant facut de trei fotografi pentru fotbalistul cu tumora cerebrala

Publicat: 14 nov. 2014
1

@ Dovada incredibila de solidaritate pentru viata unui pusti de 17 ani @ Are nevoie de 20.000 euro pentru o interventie chirurgicala in Elvetia

Aflat intr-o situatie disperata, Radu Avasilcai are parte de tot mai multe gesturi impresionante facute de oamenii cu suflet. Trei fotografi din Iasi si-au rupt din timpul liber pentru a incerca sa stranga banii necesari interventiei chirurgicale din Elvetia. Radu Avasilcai in varsta de 17 ani a fost diagnosticat cu o tumora situata pe nervul optic. Medicii i-au dat sanse de viata pana la Craciun, daca nu va fi operat in Elvetia. Cei trei fotografi s-au aratat dispusi sa faca poze la minut trecatorilor din Piata Unirii. Pentru fiecare poza solicitau suma de 10 lei. Gestul de solidaridate a fost dovada ca Radu nu se afla singur in aceasta lupta contra cronometru pentru viata. Singura sansa a lui Radu este sa obtina cat mai repede biletul de avion spre Elvetia, la clinica unde va putea fi operat de urgenta. Din luna martie au debutat primele simptome si abia in luna august s-a ajuns la un diagnostic real. A fost operat de sinuzita si purtat prin sectiile ORL, fiind suspect de otita.

„Eu sunt ospatar si am un venit de 1.000 de lei lunar. Omeneste nu pot face prea multe. Nu am decat acest apartament si ma gandesc la o solutie pentru a putea pleca cu fiul meu in Elvetia pana de sarbatori. Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar luni intregi nu s-a pus un diagnostic corect. A fost tratat de sinuzita si otita, in timp ce tumora de pe nervul optic crestea in fiecare zi. Sunt tata si nu doresc nimanui sa treaca prin aceste momente, cand isi vede copilul slabit de puteri iesind de la chimioterapie. Pana de Craciun trebuie sa plecam in Elvetia altfel imi pierd copilul. Are o varsta la care viitorul mai are multe de oferit pentru el”, a spus Cristinel Avasilcai, tatal fotbalistului de 17 ani.

Orice suma pe care o puteti transfera in conturile de mai jos va insemna biletul catre sansa la viata a pustiului de 17 ani.
RO87RNCB0684143599090001 cont in lei deschis la BCR pe numele Avasilcai Radu Ionut
RO87RZBR0000060017229228 cont in euro deschis la RAIFFEISEN BANK pe numele Cristinel Avasilcai
Pentru orice alt tip de informatii poate fi contactat Avasilcai Cristinel la numarul de telefon 0741101685.

Comentarii
Adauga un comentariu