Local

Gest incalificabil al unui cap al judetului

Publicat: 11 iul. 1999

•Gafa imensa la intilnirea cu ambasadorul croat •Vicepresedintele CJ, Constantin Stentel, a dat afara presa de la intilnirea cu ambasadorul Croatiei •Incidentul s-a petruct sub ochii ambasadorului, care stie limba romana •Consilierul Emil Stratan a cerut demisia vicepresedintelui Constantin Stentel

Desi invitata de presedintele Vladimir Tanasoiou, la intilnirea oficiala dintre oficialii judetului cu ambasadorul Croatiei, toti reprezentantii mass-media au fost dati afara din biroul presedintelui CJ de catre vicepresedintele CJ, Constantin Stentel. Aceasta s-a petrecut in prezenta ambasadorului Croatiei, Niko Bezmalinovic – care, cunoscator al limbii romane, a ramas interzis.
In legatura cu cele intimplate, consilierul judetean Emil Stratan a considerat „incalificabila aceasta iesire in prezenta unui ambasador, mai ales ca nu se afla la prima sa manifestare de acest gen. Pentru ca dezonoreaza imaginea Consiliului Judetean, cred ca este de bun simt sa cer demisia din functia de vicepresedinte al CJ”.
Dupa incident, in jurul orei 13 vicepresedintele Constantin Stentel a participat la sarbatorirea unui coleg de serviciu.
Marcela DONCIUloading...

Adauga un comentariu