Stiri si curiozitati

Gest incredibil al lui Bodi! A luat-o pe sus pe Bianca! Un martor a chemat politia

Publicat: 15 mai 2019
3

Dupa ce in urma cu cateva saptamani, Bianca si Bodi au ales sa mearga pe drumuri separate, aseara, in complexul in care locuieste Bodi, au avut loc scene de domeniul fantasticului!

Bodi a facut un gest incredibil in incercarea de a o recuceri pe Bianca. Poate ca a fost de vina faptul ca Bianca incearca sa-l uite! In ultimele zile, blondina a tot afisat pe conturile de socializare sutele de trandafiri primite de la admiratori.

Dandu-si seama ca, probabil, Bianca este femeia vietii lui, Bodi a venit incongnito in Bucuresti si a luat-o pe sus. La propriu. Bianca, panicata, a incercat sa opuna rezistenta. Martori la tot evenimentul erau locuitori ai complexului rezidential. Acestia, vazand ca nu este o simpla cearta, au sunat la 112.

Asa cum se intampla de fiecare data, un echipaj al politiei s-a deplasat la fata locului sa le ia declaratii celor doi. Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost legitimati de catre politisti si intrebati ce se intampla. Bianca a refuzat sa faca plangere, asa ca echipajul de politie a plecat dupa ce s-a asigurat ca toate apele s-au linistit.

Incercarea lui Bodi vine, asa cum v-am mai spus, dupa ce acestia sunt despartiti de ceva vreme si fiecare dintre ei au ales sa mearga catre o alta directie. Pe Bodi a incercat chiar sa-l cucereasca o blonda controversata din showbiz, tradata de catre fostul iubit la un show televizat. Dar se pare ca Raluca Podea nu a reusit sa-l faca pe Bodi sa o uite pe Bianca, iar gestul lui uluitor nu arata decat ca-si doreste cu ardoare sa se impace cu aceasta!

Tot incidentul a fost filmat si de camerele de supraveghere din complexul rezidential, dar si de catre un locuitor al acestui complex, care a asistat, incognito si el, la tot incidentul.

Adauga un comentariu