Local

Gest incredibil facut de pompierii ieseni

Publicat: 23 feb. 2015
1
Obisnuiti sa salveze vieti in situatii de urgenta, pompierii ieseni au gasit inca o modalitate ca sa-si ajute semenii: prin donare de sange. Intrucat Centrul de Transfuzii Iasi se confrunta cu o lipsa acuta de sange, zeci de angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” (ISU) al judetului Iasi vor fi prezenti maine, la data de 24 februarie 2015, pentru a dona sange semenilor aflati in nevoie.
„De multe ori in viata intalnim situatii dificile, care necesita pentru a fi rezolvate anumite calitati din partea celor implicati: curaj, profesionalism, seriozitate, viteza de reactie, spirit de echipa. Alteori insa, suntem pusi in fata unor cazuri cand trebuie sa dovedim doar umanitate, empatie, solidaritate fata de oameni ce au nevoie disperata de ajutor. Ceea ce pentru noi reprezinta doar un minim de efort, pentru cei aflati in suferinta inseamna totul”, spun reprezentantii ISU Iasi.
Comentarii
  • BRAVO lor.bine ca se mai gandeste si cineva la saraca lume care sta mai mult prin spitale decat acasa. Ma bu*** ca mai sunt oameni pe lumea asta cu inima mare.

Adauga un comentariu