Secretele istoriei

Gest scandalos la mormântul soților Ceaușescu. Ce a făcut tânărul din imagine

Publicat: 22 dec. 2020
Un tanar la mormantul lui Nicolae Ceausescu
Gest scandalos la mormântul soților Ceaușescu unde Bogdan George, un tânăr din Câmpulung, a venit pentru a se reculege.

Gest scandalos la mormântul soților Ceaușescu unde Bogdan George, un tânăr din Câmpulung, a venit pentru a se reculege. Bărbatul a imortalizat momentul într-o fotografie lângă piatra funerară pe care este scris numele celor doi dictatorii comuniști executați chiar în ziua de Crăciun, în 1989. Bogdan a postat imaginea pe o rețea de socializare, la care a inserat și un text lung în care îl laudă pe Nicolae Ceaușescu pentru realizările lui în perioada comunistă.

Gest scandalos la mormântul soților Ceaușescu

Bogdan George, un tânăr din Câmpulung a venit pentru a se reculege la mormântul celor doi foști conducători comuniști ai României. Acesta s-a imortalizat într-o imagine pe care a postat-o pe o rețea de socializare unde a inserat și un text în care lovește actuala clasa politică.

”Dragii noștri creștini români s-au bucurat atât de tare în Ziua de Crăciun când au fost executați ca niste câini doi oameni ce și-au iubit Țara.

Asta e răsplata că a adus Datoria Țării la Zero?

Asta e răsplata că a făcut Drumuri?

Și nici măcar o uliță nu îi poartă numele!

A făcut blocuri în care să stea Românul și să nu ducă lipsa de locuință.

Acum tot în blocuriile de pe vremea lui stați.

Românul se vaită că munca era obligatorie.

A adunat boschetarii de pe strada că nu le plăceau munca.

Acum vă văitați că nu aveți unde munci.

“Erați suparăți că faceți prea mulți copiii. Acum nu mai putem fiindcă nu ai cu ce îi crește.”

Au interzis avorturiile acest Ateu fiindcă creștinii și-o t*****u ca iepurii și nu știau cum să scape de copii.

Se văita românul că nu poate pleca în Străinătate.

Acum acei bucuroși de asasinarea lui Ceaușescu își plâng copiii ce le pleacă în Străinătate .

Rămân satele și orașele goale.

Cu cine le umplem?

Aud Replica că Romanii doreau Libertate.

Ce Libertate doreau?

Dacă doreau libertate votau cu Rațiu nu cu Iliescu de două ori.

Acest criminal Odios Iliescu a ordonat execuția lui Ceaușescu și a celor din Piață ca să pună mâna pe putere.

Eu iubesc oamenii Patrioți indiferent din ce regimuri fac parte.

Ceaușescu și-a iubit Țara și a murit cu Demnitate.

Românii își merită soarta de acum fiindcă și-au omorât conducătorii ce îi iubeau.

Ultimele vorbe ale Tovarășului:

„Puteam fi împușcați fără mascarada asta!”

„Rușine!”

„Trăiască Republica Socialistă România Liberă și Independentă! Moarte trădătorilor! Istoria mă vă răzbuna!”, a scris tânărul pe pagina de socializare.

Ce reacții a stârnit postarea

După gestul scandalos, după cum l-au văzut unii, de la mormântul soților Ceaușescu comentariile au început să curgă. Mai bine de 2000 de oameni i-au răspuns tânărului. Părerile internauților au fost împărțite. În timp ce unii îl lăudau, alții îl înjurau.

”Du-te dracu cu el cu tot. Se pare că tu nu ai indurat nimic din ce am tras eu”, ”Era un sistem dictatorial…..mulți au stat prizoneri.. daca au ripostat, ani în temnițe. De unde nu mulți veneau înapoi….”, ” Și tatăl meu a fost închis….pt că cică a furat averea statulul.. …nu a furat nimic bietul….a fost denunțat de ăla care fura toată fabrica”, ”vai de tine, băiete… nu știi prea multe.. dar tot prost ești”, sunt câteva dintre ele.

Comentarii
 • Traim o lume a educatilor,cultilor,drogurilor,interlopilor,abuzurilor fara margini,a unor politisti.procurori,judecatori (jud. Alba(la subs.).O mare ,mare cucerire a democratiei.

 • Nu vad nimic scandalos. Omul isi exprima punctul de vedere in mod democratic. Poti sa fi sau nu de aceiasi opinie. Dreptul la libera exprimare. Sau nici asta nu mai e voie. Botnita credeam ca era sa tina Covidul departe nu sa ne faca inculti (analfabeti functionali) sau/si muti. Eu am trait „acele vremuri” si le traiesc si pe cele actuale. Sustin si subscriu la „scandaloasa” isprava a domnului. Am exact aceiasi parere. Si cand ma uit la copilul meu nu ii vad nici un viitor intr-un stat corupt pana in maduva spinarii. Sarbatori fericite!

 • ba da multi comunisti nostalgici mai are tara asta,ei nu se gandesc decat sa manance,sa se cace si sa aiba unde dormi.Dobitoace fara ratiune,idei,ideologii.Au murit oameni de toate categoriile in puscariile si lagarele comuniste,iar BOII sant nostalgici,o parte din noi gandesc DOAR cu capul sulii.

 • Acum mor mai mulți oameni uciși pe străzi de interlopi sau în străinătate unde s-au dus să câștige un ban !
  Acum se nasc copii dar în străinătate și nu mai știu nici românește !
  Acum România e îndatorată cu miliarde de euro pe care poporul nici nu-i vede dar îi plătește din greu !
  Acum e vremea lui Johannis,Orban,Câțu și a Ancăi Dragu !
  Abia aceștia urăsc poporul român !

 • SINTEM UN POPOR BLESTEMAT PENTRU CA CEAUSESCU NU TREBUIA IMPUSCAT. ce mai vedeti in tara asta dupa moartea lui Ceausescu??? MILIOANE DE ROMANI FUG IN TOATE TARILE DE FOAME, TOATE FABRICILE RUINE, INDUSTRIE NU MAI AVEM, IRIGATII, DAR ACUM AVEM IMPRUMUTURI DE MILIARDE MEREU AVEM. NIMIC IMPORTANT NU SE CONSTRUIESTE NIMIC DOAR TOTUL SE DARAMA SI POPORUL INCET INCET SE STINGE. primeai apartament gratis de la intreprindere, nimeni nu murea de foame dar vezi ca soia nu era buna nici pestele, ce-a construit Ceausescu ranmane in istorie pentru totdeauna. VA PLACE CASA POPORULUI/ METROUL/ CANALUL DUNARE MAREA NEAGRA. PUZDERII DE FABRICI ACUM RUINA SI MULTE FOARTE MULTE ALTELE

 • SI VOIA SA CONSTRUIASCA IN ROMANIA O BANCA MONDIALA DUPA CE A SCAPAT ROMANIA DE DATORIE 0 SI ROMANIA DEVENEA O TARA BOGATA CEEA CE A REVOLTAT RUSIA

 • Este totul adevărat ce sa menționat că pe vremea lui Ceaușescu a fost mai bine. Ma cam mai sănătos și nimeni nu a murit de foame doar puturoși. Acum se nasc puturoși. Bine că am apucat acele vremuri, oamenii erau mai bine și mai veseli. La TV. și pe stradă vezi vedetele și fetele tot mai dezbrăcate și nu le e rușine să-și arate goliciunea. Atunci mergem pe străzile orașului și nu ți era frica nici ziua nici noaptea, acum sunt o grămadă de infracțiuni și de oameni dubioși. Și mai sunt multe de comentat Dumnezeu săi ierte
  Dana din Constanța

 • Adevarul doare, timpul a aratat ca nici altii nu-s in stare sa actioneze drept, cinstit, pentru oameni, de fapt fara Dumnezeu nimic bun se poate face, cel putin Ceasca s-a straduit in felul lui sa tina ordine in tara asta, dar a depins si de colaboratorii sai si de popor. Acum, un popor care nu se respecta, cu conducatori care nu respecta poporul si tara asta si nu sunt un exemplu bun, dimpotriva, ti-arata cum sa nu fii, ce soarta sa aiba? Unde nu exista disciplina si respect, ci numai jecmaneala si sete de putere, la ce bun sa te astepti? Pestele de la cap se imputeste, iar daca aia mari nu dau bun exemplu, aia mici ii copiaza, si asa suntem toti vinovati de cum merg lucrurile in tara asta, responsabilitatea o avem toti, oare noi astia din popor ne facem bine treaba?

Adauga un comentariu