Eveniment-Social

Gest socant al lui Adomnitei in fata consilierilor judeteni! A fost umilit total

Publicat: 31 oct. 2014
1

@ Momente incredibile in plina sedinta de Consiliu Judetean @ Liberalul Cristian Adomnitei a pierdut inca un razboi cu actuala majoritate din Consiliul Judetean @ Adomnitei a fost umilit si trimis la munca de jos, acesta fiind obligat sa se supuna deciziei plenului institutiei

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, va trece la munca de jos. Izolat de noua putere din Consiliul Judetean, Adomnitei se vede obligat sa accepte orice proiect initiat de majoritatea din plen. Un proiect de hotarare privind alocarea de fonduri pentru organizarea sarbatorilor de iarna a facut ca Adomnitei sa se umileasca in fata actualei puteri. Concret, consilierii au amendat proiectul cu o solicitare a PSD prin care cadourile vor fi impartite de cei doi vicepresedinti ai institutiei, in vreme ce Adomnitei va trece pe la fiecare colindator cu un cos de nuci si covrigi, acesta fiind singurul sau prerogativ in perioada sarbatorilor de iarna.

Proiectul prevede alocarea sumei de 86.301 lei pentru tot ceea ce tine de sarbatorile de iarna, respectiv achizitia de pixuri, agende, calendare, masa festiva si cadouri pentru colindatorii care vor calca pragul institutiei judetene. Din aceasta suma, 25.000 lei vor fi alocati pentru colindatori, 1.000 lei se vor duce pentru sacosele de cadouri si 2.500 lei pentru masa revolutionarilor, alaturi de coroanele depuse la 22 decembrie. Agendele, calendarele, pixurile vor costa 12.000 lei, iar aproape 20.000 lei vor fi alocati pentru achizitia unor cadouri pentru persoanele cu dizabilitati din centrele gestionate de Consiliul Judetean Iasi.

Chiar si in aceste conditii, Adomnitei nu-si va putea face reclama in acest fel, pentru ca majoritatea din plenul institutiei i-a facut o bucurie mai mare. „E o chestiune mai oportuna pentru ca vicepresedintii sunt reprezentantii nostri in Consiliul Judetean si trebuie sa arate dorinta noastra de a face practic o bucurie acestor copii cu ocazia sarbatorilor de iarna. Prin urmare, am propus ca ei sa fie acele persoane care sa inmaneze cadourile si banii catre colindatori. Aceasta propunere nu a fost pe placul actualului presedinte de Consiliu Judetean, care s-a obisnuit ca el sa reprezinte judetul in toate actiunile acestea. Oricum, el va avea posibilitatea de a inmana cadouri simbolice si noi propunem ca el sa inmaneze covrigi si eventual fructe”, a spus Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor judeteni PSD. Adomnitei nu a mai avut insa replica si a evitat sa ofere un raspuns. „Mos Craciun sunt locuitorii judetului Iasi. Acestia isi intampina colindatorii cu usile deschise. In rest sunt lucruri mici, pe care nu le pot comenta pentru ca nu lucrez cu asemenea unitati de valoare mica”, a replicat Cristian Adomnitei.

Citeste si: LOVITURA! Cristian Adomnitei, izolat definitiv in CJ! PSD a preluat puterea

Adauga un comentariu