Actualitate

Gest socant al lui Marius Bodea. Taraie Biserica in campania electorala

Publicat: 14 mart. 2016
1

@ Situatie incredibila la nivelul Iasului @ Liberalul Marius Bodea se foloseste de o situatie grea in care se afla locuitorii unei zone din oras, pentru a-si face imagine pe spinarea acestora @ Desi realitatea este alta, Bodea incearca sa invrajbeasca lumea si chiar sa atraga de partea sa reprezentantii Bisericii

Unul din candidatii la Primaria Iasului a ajuns sa se foloseasca atat de locuitorii unui cartier, cat si de fetele bisericesti pentru a castiga voturi. Liberalul Marius Bodea l-a adus ieri la sediul PNL Iasi pe un locuitor al zonei Trei Fantani, strada care arata ca dupa razboi, ca sa-l invrajbeasca pe acesta impotriva municipalitatii. Cum strada cunoscuta si ca Drumul Hotilor nu a mai fost reabilitata de ani de zile, aceasta arata acum deplorabil, iar oamenii au ajuns sa faca petitii peste petitii, in speranta ca cineva ii va putea auzi si ajuta.

Cu toate acestea, cazul oamenilor de la Trei Fantani ar putea fi rezolvat doar in cazul in care municipalitatea va prelua artera de la Ministerul Transporturilor. In prezent, strada este inclusa in proiectul soselei de centura, iar primaria nu poate sa o reabiliteze integral. De asta a profitat si Bodea, cel care a luat lista de investitii a primariei si a citit toate strazile ce ar trebui sa intre in programul de reabilitare in acest an, crezand ca va putea sa-i sensibilizeze pe toti cei care stau in aceste zone ale orasului. Mai grav este insa faptul ca, Bodea s-a folosit si de imaginea Bisericii Ortodoxe, incercand sa mai castige un vot, doua pentru primarie.

„Am discutat si cu parintele staret de la Vladiceni. Drumul trebuie reabilitat si mii de ieseni vor avea acces catre Manastirea Vladiceni, o importanta zona de interes turistic si religios”, a sustinut Marius Bodea. In schimb, primarul Mihai Chirica a aratat ca municipalitatea incearca de o buna bucata de timp sa preia drumul pentru a-l putea include intr-un program de reabilitare.

„Solutia privind strada Trei Fantani, cea care leaga strada Bucium de drumul care duce la Albita, este de finalizare a proiectului de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Acel tronson de drum, ca si Bulevardul Poitiers, a fost dat catre Compania Nationala in vederea realizarii soselei de centura. Din pacate, din cauza muncii celor care ne reprezinta la Bucuresti, iar nu s-a primit finantare in acest caz. Cea mai buna solutie este urmatoarea: ma pun eu in capul listei de petitionari si mergem la Ministerul Transporturilor, sa cerem, in mod cat se poate de clar si evident pentru necesitatea acelor locuitori, sa rezolve aceasta problema. Si la sfarsitul anului trecut si la inceputul anului acesta, am cerut finantare pentru acest tronson de drum. Va trebui sa ne ocupam in continuare de reparatii si sa mergem in continuare la Bucuresti, sa cerem sa ni se dea drumul”, a mentionat primarul Mihai Chirica.

Comentarii
  • BZISTI ce sunteti platiti stiti voi de cine Dar Chirica zis si Michitercea sau Surdu zis si Covrigaru” sunt fete mari? Au comis hotii la scara mare! Michitercea a fost ani buni valetul lui Nichita la licitatii punand si el botul la jafuri iar Covrigaru a turnat la… betoane si la … rusi la greu! Ajutor! E tara in prada!

  • DACA STRADA CARE SE INDREAPTA SPRE O BISERICA SAU MANASTIRE ESTE FACUTA BINE ASTA NU INSEAMNA CA PPRIMARIA SAU C.J CARE RASPUND DE STRAZILE DIN JUDET , AU FACUT EI DI BUZUNARUL LOR,SUNT FACUTE DIN BANII NOSTRI ,DIN TAXE SI IMPOZITE.PRIMARUL NU FACE NIMIC DIN BUZUNR,PRIMARIA SAU C.J TREBUIE SA SE OCUPTE DE ACESTE PROIECTE, CINE VRETI ,BADEA GHEORGHE…… ACESTI PRIMARI SI PRES.DE CJ PENTRU CE IAU SALAR ,SA SE OCUPTE DE COMUNITATI,ASTA LE ESTE SERVICIU,NU TREBUIE NEAPARAT SA FIE REALESI, FURA DE NU AU AER. SA TERMINAM O DATA CA A FACUT PRIMARUL……PRIMARUL FACEV DIN BANII NOSTRI NU DIN A LUI.

  • N-a adus Bodea niciun localnic de pe str Trei Fantani ca a venit singur.Etienne Ignat e membru pnl,presedinte de cartier prin Bucium,nevasta-sa la fel,membra pnl,a fost presedinta la femei pana a vazut ce mancatorie e acolo si cum le invrajbeste Muhaela pe unele impotriva altora. Familia Ignat vizeaza cate un post de consilier si cauta sa se faca auziti si cunoscuti si Bodea la randul lui se foloseste de ei.

  • Domnule primar! Să nu spuneţi că străzile din cartierul Apărătorii Patriei (Dallas) nu sunt ale oraşului Iaşi. De mai bine de 20 de ani, autorităţile ne mint că se pune asfalt, că se face canalizare, că se aduce apă potabila. Nu mai vorbim de inexistenţa unui parc de joacă pentru copii. De fapt ei se joacă printre gunoaie. Nu există lege în acest cartier, nu există civilizaţie, nu există interes. Faceţi ceva pentru acest cartier până nu e prea târziu!!!

  • Cei mai apropiati de oameni sunt prelatii bisericii care iau turnat la securitate atunci cand a fost nevoie de popularea inchisorilor comuniste, au indemnat populatia sa voteze cu jefuitorii acestei tari si au intrat in marea hora a politicii de exterminare a celor multi si neavuti.

Adauga un comentariu