Fotografii

Gest superb al unui cuplu, dupa o experienta deloc placuta la restaurant. Au reusit sa priveasca dincolo de propriile nemultumiri

Publicat: 03 aug. 2017
Gestul unui cuplu din Iowa a devenit viral pe internet.

Makenzie si Steven Schultz au mers la un restaurant pentru a sarbatori aniversarea casniciei lor. Desi cina nu a fost cea mai reusita, cei doi au lasat un bacsis de 100 de dolari peste nota de plata in valoare de 66 de dolari. Cuplul a lasat si un mesaj chelnerului care i-a servit.

“Si noi am trecut prin asta si vrem sa dam ceva mai departe”, au scris ei pe nota de plata, potrivit CNN, citat de yahoonews.

Mesajul a fost postat pe retelele sociale si a devenit viral in scurt timp, primind peste un milion de aprecieri. 

“Intotdeauna trebuie sa analizam situatia per ansamblu inainte de a judeca. Si sa  ne amintim mereu de unde am plecat ”, a scris Makenzie pe Facebook, precizand ca si-a cunoscut sotul in timp ce lucrau amandoi intr-un bar.

Femeia a detaliat si experienta nereusita a serii: au fost nevoiti sa astepte 20 de minute pana sa fie serviti cu apa si peste o ora pana sa primeasca mancarea comandata. Cei doi nu au fost insa prea aspri cu chelnerul deoarece si-au dat seama ca era foarte ocupat: servea la 12 mese si facea si treaba barmanului.

 

nota_de_plataloading...

Adauga un comentariu