Magazin

Gestul coplesitor pe care l-a facut o tanara pentru tatal ei bolnav de cancer

Publicat: 24 iul. 2013
1

Un american care suferea de cancer la pancreas nu a fost lasat sa plece de pe aceasta lume de catre fiica lui, pana cand nu a vazut-o mireasa si a dansat cu el „primul dans” de nunta.

Doctorul James Wolf suferea de cancer la pancreas aflat in faza terminala si mai avea de trait cel mult trei luni, scrie rtv.net. Si-ar fi dorit foarte mult sa isi vada fiica la casa ei, casatorita, dar stia ca nu mai avea timp pentru o asemenea bucurie.

Cu toate acestea, fiica lui, Rachel, care voia la randul ei sa-i fi putut oferi candva placerea de a dansa „primul dans” cu ea mireasa, a facut astfel incat sa ii indeplineasca dorinta, scrie Huffington Post.

Desi nu exista niciun „ginere”, Rachel a gasit unul. A angajat domnisoare de onoare, a invitat oaspeti si „a pus in scena” o ceremonie de nunta in toata regula, la Auburn Recreation Park, in California. Pentru „primul dans” pe care urma sa i-l ofere tatalui ei, Rachel a ales „Cinderella”, de Steven Curtis Chapman.

Intr-un interviu acordat „Today”, James Wolf, vizibil emotionat, a declarat: „Exita o multime de lucruri pe care mi-as fi dorit sa le fac cu fiicele mele. Dar nu voi mai fi aici!…”.

A fost aproape de a rata si ultima sansa de a-si vedea fiica mireasa din cauza unei crize. Dar, cu ultimele resurse, a participat la nunta impreuna cu sotia sa, Janine.

Adauga un comentariu