Stiri si curiozitati

Gestul facut de Aurelia Chirita inainte de a muri in microbuzul din Ialomita! Sotul ei a povestit tot printre lacrimi: „Parca i-a zis Dumnezeu” 

Publicat: 08 oct. 2019

Aurelia Chirita, in varsta de 31 de ani a murit sambata in microbuzul din Ialomita si a lasat in urma un sot indurerat si trei copii: un baiat si doua fetite.

Sotul femeii nu poate uita ultima dimineata in care a vazut-o pe sotia lui in viata. Barbatul povesteste ca femeia iubita si-a pupat copii inainte de a pleca la munca, de parca ar fi stiut ca nu se va mai intoarce.

Gestul facut de Aurelia Chirita inainte de a muri in microbuzul din Ialomita. Marturia emotionanta a sotului ei care este nevoit sa creasca singur trei copii

Costel Chirita a povestit cu lacrimi in ochi cum el i-a spus sotiei lui de mai multe ori sa aiba grija de ea.

“Ieri dimineata, cand a plecat, a pupat copii – parca Dumnezeu i-a zis – si i-am zis sa aiba grja de ea, i-am spus de doua ori si a zis: 'Hai, mai, ce, cum sa nu am grija? Stai linistit'. Pentru mine ramane vesnic, deci, o am in suflet pana inchid si eu ochii”, a povestit cu multa tristete in glas sotul Aureliei Chirita, relateaza observator.tv.

Femeia de 31 de ani a lasat in urma trei coopii, iar unul dintre ei are doar doi ani si nu realizeaza ca cea care i-a dat viata de curand, nu va mai fi langa el.loading...

Adauga un comentariu