Magazin

GESTUL facut de BIANCA DRAGUSANU, pentru fostul sef de la Antena 1! Vezi ce ii transmite lui Dan Capatos

Publicat: 28 mai 2013
1

Bianca Dragusanu nu a plecat tocmai in relatii bune de la Antena 1. Cu toate acestea, nu si-a uitat fostul sef, pe Dan Capatos.

Bianca Dragusanu a tinut sa-i ureze fostului ei sef de la Antena 1, cu care a lucrat la emisiunea ”Un show pacatos”, ”La multi ani”, de ziua lui Dan Capatos. Pe contul ei de Facebook, vedeta a postat un mesaj de felicitare, langa o fotografie in care roscata apare alaturi de jurnalist si realizata pe vremea cand ea inca mai lucra la postul din Baneasa.

Gestul este unul de apreciat, avand in vedere ca Bianca nu a parasit emisiunea in termeni tocmai buni. Dupa plecare, chiar Dan Capatos a avut sa-i reproseze faptul ca este prea avida de publicitate si a comentat in cateva randuri relatia ei cu Adrian Cristea.

„Daca nu scriu ziarele doua zile de ea, Bianca il ia pe fraierila asta (Adrian Cristea, n.r.) si il pune sa-si faca gentile. Ii zice „Fraiere, ia si tu doua genti si pleaca”. Se mai despart joi si se impaca sambata, iar in noaptea de duminica fac sex”, spunea Capatos in emisiunea lui in vara lui 2012.

Adauga un comentariu