Mozaic muzical

Gestul sfasietor facut de familia Denisei in ziua inmormantarii! Nu o pot uita! Imaginile care iti dau fiori pe sirea spinarii

Publicat: 25 iul. 2017
3
Familia Denisei este pur si simplu distrusa dupa ce cantareata de numai 27 de ani s-a stins din viata. Gestul facut de rudele ei la inmormantare arata cat de mult au iubit-o acestia si cum vor sa ii pastreze vie amintirea.
Apropiatii regretatei artiste se afla in aceste momente la Stefanesti, acolo unde Denisa Raducu va fi asezata in locul sau de veci. Familia vedetei a facut un gest care iti da fiori pe sirea spinarii, in amintirea fetei lor care s-a dus mult prea devreme. Acestia au asezat, pe masinile fiecarei persoane prezente la inmormantare, chiar si pe cele ale presei, o fotografie cu Denisa din perioada in care aceasta o ducea si se simtea foarte bine.

Vezi si Ileana Sipoteanu, distrusa de durere. Abia s-a tinut pe picioare la inmormantarea sotului

In casa natala a artistei se afla familia regretatei cantaretei, dar si mai multi apropiati care sufera in urma pierderii tinerii vedetei. De asemenea, mai multi oameni de paza au ajuns la fata locului pentru a se asigura ca nu vor interveni probleme in cea mai trista zi a rudelor Denisei.
Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele mortii. De cateva zile, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si un tratament complementar, naturist pe care insa l-a intrerupt de ceva vreme, dar, din pacate, nici acesta nu a salvat-o.
sursa
Adauga un comentariu