Magazin

Gestul socant pe care l-a facut o mireasa la doar o ora dupa ce a spus „Da”. Toti au ramas fara cuvinte!

Publicat: 14 oct. 2013

O pereche de tineri casatoriti din Marea Britanie le-au rezervat invitatilor la nunta o surpriza fara precedent. In toiul petrecerii, la nici o ora dupa ce a spus “Da”, mireasa s-a ras in cap. Iar cel care a ajutat-o a fost nimeni altul decat sotul ei. Roxy si Mick Greaves au luat decizia de a face acest gest in semn de solidaritate fata de pacientii care cad victime ale cancerului.

Ambii au declarat ca au avut rude si personae dragi care au fost rapuse de aceasta maladie. Mireasa, in varsta de 31 de ani si mirele, in varsta de 30, au decis sa faca acest gest pentru a face strange bani din vanzarea fotografiilor catre publicatiile din Marea Britanie, scrie kanald.ro. Suma castigate, in jur de 1300 lire sterline a fost donata unei organizatii care studiaza si cerceteaza aceasta boala crancena.

„Atat eu, cat si sotul meu am suferit dupa ce am piedut persoane dragi in lupta cu cancerul. Ceea ce am facut reprezinta o dovada a ceea ce au insemnat pentru noi. Ne bucuram ca putem ajuta organizatiile care increaca sa gaseasca un leac pentru ca oamenii sa nu mai fie nevoiti sa sufere”, a declarat mireasa care si-a pierdut bunica dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la stomac.loading...

Adauga un comentariu