International

Gestul socant pe care l-a facut premierul bulgar la ceremonia Nobel

Publicat: 11 dec. 2012
1

Premierul bulgar Boiko Borisov l-a „socat” pe omologul sau olandez Mark Rutte prin gestul de a trimite un SMS in timpul ceremoniei de inmanare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene la Oslo, in Norvegia, scrie Mediafax.

Gestul lui Borisov a fost difuzat in transmisiunea directa online a ceremoniei, potrivit agentiei bulgare de stiri BGNES Borisov fiind „prins” trimitand un mesaj text scurt pe telefon in timpul discursului presedintelui Consiliului European Herman Van Rompuy, unul dintre cei trei lideri europeni care au primit Premiul Nobel pentru Pace 2012, relateaza site-ul Novinite.com.

BGNES comenteaza ca, in timpul unor aplauze, Borisov a fost „incurcat” de telefonul mobil, „pe care il tinea strans in mana, din cauza mesajului text pe care se pare ca l-a considerat mai important”.

„Milioane de persoane din lume au vazut fata (reprezentantului) Bulgariei si telefonul (acestuia)”, continua agentia, adaugand ca, potrivit unor reporteri bulgari, Borisov pare sa trimita destul de des mesaje text catre diferite persoane, in timpul unor evenimente, pe le-ar intreba „Cum a fost?”.

In comentariul critic la adresa lui Borisov, agentia BGNES noteaza ca „el ar fi trebuit mai degraba sa exploateze avanatajul ca statea langa Rutte si sa ii spuna cateva cuvinte despre (pozitia Olandei impotriva Bulgariei) cu privire la aderarea la Spatiul Schengen”.

Comentarii
Adauga un comentariu