Dragoste

Gesturi care il incita – 18+

Publicat: 14 feb. 2011

Vrei sa-l duci cu gândul la sex de când iesiti pe usa, iar când se încheie seara sa te duca direct în dormitor? Este normal sa vrei sa-l vrajesti cu sex-appeal-ul tau, mai ales când si tu te simti foarte atrasa de el. Pentru a-i trezi instinctele absolut oriunde, nu este nevoie sa apelezi la gesturi indecente. Este suficient sa fii feminina si naturala când sunteti în public.

Iata cinci gesturi cuminti cu care îl provoci în public si îl faci sa te doreasca!

 Ajuta-l la probatul hainelor în cabina de proba

De curând am mers la cumparaturi într-un magazin cu articole pentru barbati. Am constatat cu uimire ca aproape toti barbatii de acolo erau însotiti de iubitele lor. Cu siguranta nu e loc bun de agatat…

Daca intrai în sala cu cabinele de probe, la fiecare cabina era o femeie care îsi astepta iubitul. Am remarcat cu amuzament cum îsi zâmbeau cuplurile, cum ea îi aranja lui tacticos gulerul la sacou sau chiar îi încheia fermoarul la pantaloni. Puteai taia tensiunea sexuala cu cutitul.

E îndeajuns sa-l scoti pe iubitul tau la cumparaturi si îi trezesti cheful de sex. Se petrec o multime de atingeri cuminti, dar incitante si este chiar o buna ocazie sa-ti vezi iubitul semi dezbracat într-un spatiu public.

Probeaza si tu o pereche de pantofi cu toc. Îi oferi o imagine cu adevarat erotica!

Coboara senzual din masina lui

Te urci în masina la iubitul tau si mergeti într-un restarant select sau într-un club. Oricum tu te-ai îmbracat într-o rochie sic, iar pantofii încaltati au un toc ametitor.

Un gest care sigur îl va duce cu gândul la sex este modul în care te joci cu picioarele sub privirile lui, când stai în masina si când cobori din ea. Când te afli pe scaunul pasagerului aseaza-te picior peste picior. În plus, coboara oglijoara de sus pentru a-ti ruja buzele. Îi dai impresia ca esti cocheta si ca vrei sa arati bine pentru el. 

Mai apoi, când cobori din masina, roaga-l sa îti deschida usa, daca nu îi sta în obicei si coboara precum o face si fata din imagine. Lasa-l sa-ti admire picioarele si nu se va putea gândi decât la drumul de întoarcere acasa.

Hraneste-l când luati cina

Daca ati decis sa luati cina în oras, poti transforma noaptea într-una magica daca flirtezi cu el subtil. Atunci când vrei sa bei din paharul cu vin, nu te uita instinctiv înauntrul lui! Fixeaza-l cu privirea, ca si cum ai sorbi din el, nu din pahar.

La fel, manânca-l din priviri cu fiecare înghititura.

În plus, un gest cuminte, tandru si jucaus este sa-i dai sa guste din felul tau din mâncare. Ideea e sa-l hranesti tu pe el. Gestul îl va trimite cu gândul la alte delicii orale.

Danseaza lipita de el

Cuplurile care nu mai simt acel fior de la început ar trebui sa dea o sansa dansului, care are efecte uimitoare asupra psihicului si care nu revitalizeaza doar fizic, ci si emotional.

Scoate-l pe iubitul tau la dans într-o seara sau luati cursuri de dans, daca vrei sa-i trezesti libidoul. Trupurile voastre se vor atinge usor si veti încerca sa vi le sincronizati, lucru care va conecteaza si pe alte planuri.

Intimitatea dintre voi va creste, chiar daca va aflati într-un loc public!

Râzi la glumele lui!

Cum mai poti incita un barbat într-un loc public pe o cale total inocenta? Simplu, râzând la glumele lui! Daca îi arati ca te amuza terbil umorul lui si îi faci câteva complimente în acest sens, îl faci sa se umfle în pene, comportament care se afla în vecinatatea dorintei de a face sex.

Asadar, când vezi ca încearca sa te amuze, râzi cu pofta, nu mai zâmbi politicos ca sa pari o femeie finuta. Chicotelile tale îi vor trezi si alte instincte.

Totusi, nu râde în mod mecanic, caci încercarile fortate de a parea amuzata de glumele lui, îl vor jena si îi vor inhiba orice instincte, inclusiv pe acela de a te face sa râzi.loading...

Adauga un comentariu