Actualitate

Gesturi feminine care ii innebunesc pe barbati

Publicat: 13 mart. 2016

Anumite gesturi feminine, pe care ele le fac fara sa isi dea seama, ii pun in dificultate pe barbati. Acestia se pot indragosti iremediabil.

Iata cateva gesturi feminine care innebunesc barbatii:

1. Cand iti dai cu mana prin par
Este un gest aparent banal, insa in ochii barbatilor e mai mult de atat. Femeile care se joaca cu parul inspira gratie, eleganta.

Din punct de vedere psihologic, atunci cand intr-o conversatie o persoana isi umbla prin firele de par transmite ca are nevoie de afectiune si de protectie si ca este o persoana sensibila. Dupa cum se stie, barbatii vor sa isi arate latura protectoare si se inmoaie cand vad o femeie aparent neajutorata.

2. Cand iti inclini capul si zambesti
E un alt gest pe care il faci fara sa ii dai mare importanta. Barbatilor le place aceasta miscare deoarece inspira senzualitate, ghidusie si deschidere din partea ta. Inclinarea capului mai semnifica si chemarea catre cunoastere si jovialitate.

3. Cand iti atingi gatul
Psihologic vorbind, este un alt tip de comportament care denota vulnerabilitate, sensibilitate, emotie puternica. Daca faci asta in prezenta unui barbat si mentii o distanta din cauza timiditatii tale, s-ar putea sa il cuceresti iremediabil.

4. Cand te dai cu ruj
Cu toate ca multi barbati spun mereu ca prefera femeile nemachiate, atunci cand te vad dandu-te cu ruj, mai ales daca e rosu, se aprinde flacara pasiunii instantaneu. Nu se stie daca din cauza culorii sau a gestului in sine. Cert este ca e sexy sa vezi o femeie care se face frumoasa!

5. Felul in care te porti cu copiii
Barbatii sunt topiti cand sesizeaza latura materna a unei femei. Daca vad o femeie jucandu-se cu un copil in parc sau iesind la plimbare cu un nepotel sau cu nepotica la inghetata, si-o imagineaza ca pe mama copiilor lor.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit