Curiozitati

Gheorghe Dinca a tinut ascuns un mare secret. Documentele vor scoate totul la lumina. Autoritatile au dat deja un prim raspuns

Publicat: 20 sept. 2019

Ancheta continua in cazul criminalului de la Caracal si tot mai multe informatii socante ies la iveala despre Gheorghe Dinca, cel care le-a omorat pe tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Se pare ca inculpatul ar fi avut legaturi cu Securitatea!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Recent, in spatiul public a aparut o informatie potrivit careia Gheorghe Dinca, criminalul de la Caracal, ar fi fost colaborator al Securitatii. Potrivit zvonurilor, el ar fi fost turnator, in perioada in care lucra la Spitalul din Caracal.

Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei Alexandra Macesanu, a anuntat faptul ca intentioneaza sa faca o solicitare la Consiliul National pentur Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), pentru a lamuri daca aceasta ipoteza socanta se verifica.

Jurnalistii de la bugetul.ro au actionat in acest sens, dar raspunsul primit a fost de-a dreptul uluitor!

CRIMINALUL DE LA CARACAL.  „Raportat la continut, cu referire la solicitarea verificarii existentei sau inexistentei calitatii de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia in ceea ce priveste persoana domnului Gheorghe Dinca, va rugam sa retineti ca nu poate fi declansata procedura specifica de verificare, in sensul doleantelor exprimate prin continutul petitiei, deoarece nu ati precizat functia actuala verificabila pe care domnul Dinca ar detine-o la momentul derularii prezentei corespondente.

CRIMINALUL DE LA CARACAL.  Invederam ca, potrivit art. 3 al Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii, aprobata cu modificari si completari, numai categoriile specificate la literele a – z intra sub incidenta normei legale evocate”, a transmis, pentru bugetul.ro, CNSAS. 

Asadar, aceasta informatie potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi colaborat cu Securitatea nu se poate verifica intrucat barbatul nu detine in prezent o functie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit