Actualitate

Gheorghe Dincă, destăinuiri despre fetele dispărute. Ce a spus despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Publicat: 20 iun. 2022
Gheorghe Dincă destăinuiri fetele dispărute
Monstrul din Caracal a negat în fața instanței că le-ar fi ucis pe Luiza și Alexandra

Gheorghe Dincă, supranumit și „monstrul din Caracal”, a făcut recent destăinuiri despre Alexandra și Luiza, fetele dispărute. Bărbatul suspectat de uciderea celor două tinere a avut ocazia să vorbească instanței pentru ultima dată înaintea pronunțării în acest caz. Astfel, Gheorghe Dincă a recunoscut doar faptul că a violat-o pe una dintre fete, însă a negat că le-ar fi ucis.

Cutremurătorul și intens mediatizatul dosar Caracal se apropie de final. Au trecut trei ani de la dispariția aparent fără urmă a Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, iar Gheorghe Dincă abia acum a recunoscut că nu le-a omorât. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc ultimul termen în procesul „Cazului Caracal”. Bărbatul a vorbit pentru ultima dată în fața instanței, care urmează să dea verdictul în acest dosar. Iată așadar ce a declarat principalul suspect în dispariția celor două fete.

Gheorghe Dincă, destăinuiri despre fetele dispărute

În monologul său, care a durat câteva minute, inculpatul a spus judecătoarei, dar și rudelor victimelor care se aflau în sală că „fetele nu sunt moarte” şi a cerut să fie achitat pentru omor. Mai exact, bărbatul s-a referit doar la infracțiunile de omor şi de profanare de cadavre, pentru care a cerut achitarea. El nu a negat că le-a întâlnit pe victime sau că le-ar fi dus la casa sa și a recunoscut și agresiunea sexuală asupra uneia dintre fete.

„Doamnă preşedintă şi onorată instanţă, sunt de acord să fiu condamnat doar pentru faptele ce le-am săvârșit”, a declarat Dincă.

În acest proces, care se desfășoară la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă este acuzat de mai multe fapte: trafic de persoane, trafic de minori, viol (două fapte), omor calificat (două fapte) și profanarea de cadavre sau morminte (două fapte).

Gheorghe Dincă a recunoscut fapta de viol

Totodată, Gheorghe Dincă a recunoscut încă o dată că a violat-o pe Alexandra Măceșanu, dar în același timp a negat că ar fi omorât pe cineva vreodată.

„E adevărat, sunt vinovat pentru viol asupra lui Măceşanu Alexandra, pe care-l şi recunosc. În rest, nu am nicio vină la celelalte. Cum, ce-am profanat? Care cadavre le-am profanat? N-am omorât pe nimeni, nici pe Luiza, nici pe Alexandra”, a mai spus Gheorghe Dincă, în timpul ultimului termen.

La Tribunalul Olt, joi, magistrații au stabilit un nou termen în dosar pentru data de 12 august, pentru deliberare şi pronunţare. La termenul precedent, din luna mai, s-au încheiat audierile în dosar, iar avocaţii au făcut diferite solicitări.
Adauga un comentariu