Actualitate

Gheorghe Dincă i-a scris familiei Alexandrei Măceșanu. Iată ce le-a transmis acesta

Publicat: 25 ian. 2020

Gheorghe Dincă le-a scris părinților Alexandrei Măceșanu. Cel puțin asta susține Alexandru Cumpănașu, care a citit în cadrul unui live presupusa scrisoare a criminalului din Caracal către familia Măceșanu.

„Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă…”, este începutul scrisorii lui Dincă. Cumpănașu a făcut mai multe pauze, nervos din cauza celor scrise de Dincă.

„Deci Dincă, rebutul ăsta social, îi spune Teodorei și tuturor că este de o empatie rară…Zice că nu dorește să ne facă suferința și mai grea”, a fost comentariul lui Cumpănașu, care a continuat să citească scrisoarea, în timp ce se amuza de fontul scrisului și modul în care aceasta a fost concepută.

„Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri, blesteme, amenințări pentru fapta mea nesăbuită și pentru comportamentul meu față de Alexandra…”, a continuat Dincă.

Reacția lui Cumpănașu a venit imediat: „Bă, du-te d…u de aici, bă, handicapatule. Deci debilul ăsta a învățat să scrie nesăbuit. DIICOT, învață să scrii, e un scris frumos. Înțeleg că DIICOT vrea să îmi trimită un mesaj”.

Scrisoare incredibilă. Ce apreciază Dincă la familia Măceșanu

„Dar stați să vedeți cât mă urăște pe mine. De fapt, cei care au scris”, adaugă Cumpănașu, care continuă să citească din presupusa scrisoare.

„Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de șapte ani (n.red. de acasă). Chiar dacă sunteți din Reșca (n.red. localitate lângă Dobrosloveni, județul Olt) nu are importanță unde ne naștem. Important e că ați primit o mare educație de la părinți. De asta vă comportanți și în aceste momente foarte grele, foarte normal. Eu vă stimez și vă urez multă, multă sănătate.

Sănătate tuturor din familia Alexandrei, chiar dacă eu sunt criminalul. Nu înțeleg de unde aveți puterea de a nu mă jigni și de a dispune de un așa mare caracter. Sunteți destul de supărați și eu nu doresc să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații și păreri ce zic toți, așa ziși specialiști ce le place să dea interviuri la televizor.

Vă rog să fiți sinceri și să spuneți la TV, pe post, când a fost Cumpănașu în ultimii 10 ani la dvs acasă, la țară, și a vorbit cu Alexandra. La televizor se dă foarte afectat acest Cumpănașu pentru a strânge semnături și a avansa la alegerile parlamentare, nu pentru că îi pasă de suferința pe care o aveți în aceste momente. Pentru interesul personal e în stare să joace orice teatru ieftin. Părerea mea e că acest Cumpănașu este un impostor și este aliat cu Tonel și o altă persoană care bate câmpii, cum este Obârșan. Nu vă mai luați după ei pentru că pentru dvs vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei amețiți de bat câmpii.

Îmi dau seama că am făcut atâta lume de rușine, orașul Caracal întreg, cunoștințe, amici. Toți aceștia nu au nicio vină pentru ce am făcut eu pentru că nu am fost îndemnat de nimeni. Vă rog, cu tot regretul, nu vă mai luați după acești nebuni. Vă asigur că este un dosar beton din partea organelor. Să se odihnească în pace, Alexandra nu are nicio vină pentru ce i s-a întâmplat”loading...

Adauga un comentariu