Curiozitati

Gheorghe Dinca, prins in timp ce incerca sa rapeasca fete. Ce i-au facut romii din Craiova

Publicat: 05 sept. 2019

Cazul din Caracal a ingrozit o tara intreaga, tot mai multe detalii ies la iveala in legatura cu Gheorghe Dinca. Criminalul a fost prins chiar in timp ce ar fi incercat sa rapeasca fete din Craiova.

Parintii l-au prins pe Gheorghe Dinca de mai multe ori cum intra in curte dupa copile si cum incearca sa le rapeasca, motiv pentru care l-au si batut, potrivit Observator.ro. „Era surprins cum urmarea fetitele de etnie roma. A fost chiar si fugarit, l-au vazut de prea multe ori in fata caselor lor (…)

Chiar a fost amenintat si fugarit de tigani. Mi s-a spus ca a intrat pe o strada si chiar a venit cu o masina special sa intre si sa ia o fetita, pana in momentul in care ar fi fost prins si urmarit de tigani. Urmarea fete de 12 pana la 17-18 ani (…)”, suna acuzatia unui barbat la aresa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal.

UNDE SE AFLA FIICA LUI GHEORGHE DINCA IN MOMENTUL IN CARE ALEXANDRA A FOST RAPITA
Fiica lui Gheorghe Dinca, in momentul in care a fost audiata la DIICOT Bucuresti,  a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand Dinca a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in trecere, impreuna cu o colega de serviciu de la Arad, dar si cu fratele ei, Dan Dinca.

„Au venit doua doamne la ferma noastra. Stiu sigur ca nu era dimineata la prima ora pentru ca noi nu venim atat de devreme. Era in jur de ora 10.00. Au spus ca vor sa cumpere 5.000 de puieti de nuc, ca vor sa faca o plantatie la Arad pe fonduri europene. Le-am spus ca n-am pe stoc atatia puieti, mi-au zis sa fac un inventar, ca le plac, ca sunt de calitate si cumpara tot. A ramas ca ne auzim la telefon, dar n-au mai dat niciun semn de viata. Dupa aceea, cand a izbucnit scandalul, am vazut-o pe fiica lui Dinca la televizor si am recunoscut-o”, a declarat George Iancu, patronul fermei din Dabuleni, potrivit Adevarul.ro.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit