Cancan ultimă oră

Gheorghe Dincă, reacție inimaginabilă după ce a aflat că tatăl Luizei Melencu a decedat

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Tatăl Luizei Melencu, una dintre victimele din cazul Caracal, a decedat. Bărbatul s-a stins din viață din cauza unei boli grave de care suferea. La auzul acestei vești Gheorghe Dincă a avut o reacție neașteptată și a fost nevoie de intervenția gardienilor pentru a calma spiritele.

Potrivit impact.ro vestea decesului a ajuns și la Gheorghe Dincă, principalul suspect, iar acesta a avut o reacție halucinantă. Bărbatul a fost bulversat de cele întâmplate și a reacționat violent. Din celula acestuia se auzeau zgomote puternicie, așa că gardienii au mers să vadă ce se întâmplă.

Se pare că, Gheorghe Dincă a avut o ieșire nervoasă și a început să arunce cu lucrurile din încăperea în care se afla reținut. A fost nevoie de intervenția gardinilor pentru a opri criza bărbatului.

„A devenit agresiv cu ceea ce se afla în jurul său. A fost extrem de nervos, iar gardienii au mers imediat pentru a vedea ce se întâmplă. După ce au intrat în celulă, Gheorghe Dincă s-a potolit. Nu a avut nicio reacție necontrolată la adresa gardienilor”, au dezvăluit surse din apropiere pentru impact.ro.

Gheorghe Dincă s-a oferit să suporte costurile înmormântării

Mai mult, imediat după ce a aflat cele întâmplate, Gheorghe Dincă i-a scris o scrisoare mamei Luizei. Se pare că acesta s-a oferit să suporte toate cheltuielile pentru înmormântare bărbatului, chiar dacă se află în spatele gratiilor.

Tatăl Luizei Melencu s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile, care s-a agravat odată cu dispariția fiicei sale. El a murit după o perioadă în care a încercat să lupte cât a putut cu boala. Una dintre ultimele sale dorințe a fost o confruntare față în față cu cel care i-a răpit fiica. Acesta își doare să îl întrebe pe Gheorghe Dincă dacă într-adevăr a omorât-o pe Luiza.

De Ziua Națională a României, prietenii i-au anunţat decesul tatălui Luizei pe reţelele de socializare. Confirmarea că bărbatul s-a stins din viață a venit și din partea celeilalte fiice ale sale, Ionelia Melencu.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale :Luiza Melencu cazul Caracal. In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.

Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa! Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

Printre comentariile de la această postare se regăsesc și cuvintele dureroase ale surorii Luizei, Ionelia Melencu:

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”

Adauga un comentariu