National

Gheorghe Funar s-a inscris in cursa prezidentiala. Vezi ce planuri are pentru zilele urmatoare

Publicat: 23 sept. 2014
1

Gheorghe Funar, candidat la alegerile prezidentiale, si-a depus marti seara candidatura la Biroul Electoral Central (BEC).

Gheorghe Funar a declarat, anterior, ca a strans 230.000 de semnaturi, precizand pentru Romania TV ca isi va depune candidatura la 21.00, cu exact trei ore inaintea expirarii termenului legal in care pot fi depuse candidaturi pentru alegerile prezidentiale.

Citeste si William Brinza si-a depus candidatura la presedintie Romaniei din partea PER

„Am strans putin peste 230.000 de semnaturi, mai trebuie sa centralizeze colegii mei ultimele semnaturi venite din teritoriu”, a explicat Funar.

Cum instanta n-a validat inca ultimul congres al PRM organizat de Funar in 27 iulie, dupa ce a fost exclus din partid de Corneliu Vadim Tudor (reprimit in partid tot cu ajutorul instantei, dupa ce fusese exclus, la randul sau, de Funar), fostul primar si senator clujean va candida ca independent.

Citeste si Constantin Rotaru si-a depus candidatura pentru sefia tarii

Totusi, el este sustinut de o parte dintre membrii PRM, desi candideaza din postura de independent.

Funar a declarat ca va contesta candidaturile lui Corneliu Vadim Tudor si Kelemen Hunor. „Am aflat pe surse ca Vadim n-are semnaturile necesare si e negru de furie. Oricum, daca se va inscrie, ii voi contesta candidatura, pentru ca el nu poate candida din partea PRM, nefiind nici macar membru PRM. De asemenea, de indata ce va fi validata si va fi publicata pe site-ul BEC, voi contesta si candidatura lui Kelemen Hunor. La momentul respectiv vom face publice si cele sapte, opt pagini de argumente, cu nerespectari ale Constitutiei si Legii Electorale„, a precizat Funar.

Citeste si Teodor Melescanu isi depune astazi candidatura

El a mai afirmat ca mizeaza pe votul ardelenilor si pe al romanilor din diaspora.
Adauga un comentariu