Magazin

Gheorghe Gheorghiu ar renunta la pletele pe care le are de la 18 ani cu o singura conditie. Vezi care!

Publicat: 17 apr. 2013
1

Cantaretul Gheorghe Gheorghiu a acceptat provocarea Povestirilor Adevarate de a trece pragul unui salon cosmetic, pentru a beneficia de tratamente pentru podoaba lui capilara.

De aproape 41 de ani de cand are plete, Gigi, asa cum ii spun apropiatii, nu a apelat niciodata la serviciile unui salon pentru a isi intretine parul. Acesta foloseste in schimb sampoane dintre cele mai scumpe, aduse din America si tot felul de uleiuri tratament.

Artistul a povestit pentru Acasa TV cum a inceput sa isi lase parul lung. „Am plete de la 18 ani. Cand eram mic, aveam o mare problema ca ma tundeau scurt, aproape zero. Si atunci am zis ca nu am sa ma mai tund niciodata, dupa ce voi creste”, a declarat Gigi.

Acesta a recunoscut ca merge des la salonul de infrumusetare, insa nu pentru podoapa lui capilara, ci pentru alte servicii de intretinere. „Mi se pare o idee preconceputa ca barbatii nu se pot duce la salon. Eu ma duc si imi place sa mi se tunda sprancenele”, a marturisit cantaretul.

Gheorghe Gheorghiu a marturisit ca, in ciuda faptului ca este indragostit de pletele lui, ar accepta sa se tunda, in schimbul unor beneficii materiale. Costul? O vila in Buftea, de aproape 300.000 de euro.

„Am gasit o vila in Buftea cu 280.000 de euro. Chiar imi doresc vila asta si daca mi-o cumpara cineva, m-as tunde scurt”, a declarat artistul.
sursa: click.ro

Comentarii
Adauga un comentariu