Magazin

Gheorghe Gheorghiu are o noua iubita! Vezi ce frumoasa e! – FOTO

Publicat: 08 iul. 2013

Solistul Gheorghe Gheorghiu, care are in repertoriu inegalabila piesa “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, pare ca sia gasit sufletul-pereche. Semn ca relatia lui Gigi cu Iulia este serioasa si de viitor, cei doi au nasit ieri un baietel. Indragostitii s-au descurcat de minune in aceasta postura, ocupandu-se de toate cele necesare crestinarii bebelusului.

Ieri, la Biserica Sfantul Elefterie, charismaticul Gheorghe Gheorghiu si-a dus noua iubita in fata altarului. Deocamdata n-au intrat in biserica in calitate de miri, ci de nasi, caci Gigi si Iulia l-au crestinat pe Adrian, copilul unor buni prieteni, scrie libertatea.ro. La ceremonie au mai fost prezenti Gheorghe Gheorghiu senior, unchii si matusa solistului, dar si cateva persoane apropiate. Cantaretul nu se da in vant sa vorbeasca despre viata sa personala, asa ca, zgarcit in detalii, d-abia am aflat ca pe frumoasa femeie cu care se vede de ceva vreme o cheama Iulia si ca lucreaza ca jurist. Gheorghe Gheorghiu a mai fost casatorit, in urma cu 20 de ani, cu Camelia, mama Andrei-Stefania, fata lor, stabilita acum in America, dar povestea de dragoste s-a incheiat dupa un mariaj de cinci ani. Au ramas insa in relatii amicale, de dragul fiicei lor, ba chiar se ajuta la nevoie.

Apropiatii lui Gigi sunt de parere ca la cat de bine se intelege cu Iulia sunt sanse mari ca solistul sa se gandeasca la o noua nunta, cu atat mai mult cu cat tanara se impaca de minune si cu tatal artistului, descris de prieteni drept un om bun de pus la rana.
Adauga un comentariu