Sport

Gheorghe Hagi, atac dur asupra Federatiei Romane de Fotbal

Publicat: 24 iun. 2016
1
Gheorghe Hagi ii raspunde consilierului presedintelui FRF, Andrei Vochin, dupa ce acesta a scris, intr-un articol de al sau, ca antrenorii tineri nu ar fi o solutie pentru echipa nationala.
„Felicitari Andrei pentru concluzia si analiza la care ai ajuns: «Tinerii au dat gres», cu referire directa la adresa mea, ca antrenor al echipei nationale la varsta de 36 de ani. Intr-adevar, ai dreptate 100% si te felicit pentru asta, dar ai omis un lucru: cu aceeasi masura sa va analizati si pe voi acum dupa ce v-ati facut de rusine la Campionatul European. Daca eu eram tanar si fara experienta la 36 de ani, dupa 20 de ani de jucat fotbal la cel mai inalt nivel national si international, atunci tu si presedintele FRF nu sunteti FOARTE-FOARTE-FOARTE TINERI si lipsiti de experienta pentru a conduce destinele fotbalului romanesc???? Ganditi-va si reflectati la ceea ce am afirmat si sper ca impreuna cu presedintele FRF sa realizati ca sunteti prea tineri si fara experienta sa fiti la carma fotbalului romanesc, la fel cum am fost si eu la 36 de ani. Atunci eu am plecat. Voi ce faceti, nu sunteti la fel de tineri si lipsiti de experienta????”, a scris Gheorghe Hagi in scrisoarea adresata consilierului presedintelui federatiei Razvan Burleanu.
Reactia „Regelui” vine dupa ce acesta a fost deranjat de o analiza care l-ar fi vizat pentru perioada in care a fost selectioner facuta de Andrei Vochin. Gica Hagi a criticat dur conducerea FRF pe care o acuza pentru rezultatele slabe din fotbalul romanesc.
Hagi vorbeste si despre un „moment zero” pentru fotbalul romanesc, dupa parcursul rusinos de la Euro 2016.
 „Sub conducerea voastra, pentru prima oara in istoria echipei nationale, ne-ati facut sa ne simtim UMILITI , lucruri ce au fost reflectate de suporteri, mass-media si oameni de fotbal dupa eliminarea echipei Romaniei de la EURO 2016, nu de mine! Sub conducerea voastra in ultimii doi ani nu s-a realizat nicio performanta la tineret si juniori rezultatele fiind foarte slabe, sa nu spun dezastruoase. De doi ani va tot spun ca Ungaria ne-o va lua inainte: ne-au depasit la EURO, iar la copii si juniori s-au calificat la turnee finale.”, a mai transmis Gheroghe Hagi conducerii FRF.
Comentarii
  • Oportunistii trec la atac. De ce nu a spus nimic, sau de ce nu a intreprins nimic ca nationala sa intre pe mana unui expirat ca Iordanescu? Nu mai spun ca Hagi nuveste chiar ***at in fotbalul nostru. Vezi aranjamentele in serie ale unor meciuri ale Viitorului plus finantari preferentiale …

  • Ce repede se uita barajul acela MAI MULT DECAT RUSINOS cu Slovenia…Au vrut mafiotii din clanul Becali sa-l faca antrenor, evident urmarind taxarea lui ulterioara, l-au dat afara pe Piturca si i-au impus „rejelui” jucatorii expirati aflati sub contract cu ei pentru a-i putea duce la un turneu final care, nu-i asa, este un talcioc de fotbalisti. Asa ne-am trezit in teren cu pensionari gen Sabau, Timofte (Daniel) s.a. aflati de multa vreme atunci cu deciziile de pensionare in buzunar.

    • Si, nu-i asa, sa nu uitam cum s-a incalcat regulamentul permitandu-i sa plimbe Viitorul ba pe la Galati, ba pe la Constanta, ba pe la Chiajna pentru ca nu avea stadion propriu…
      Sa nu uitam mascaradele din doi ani consecutivi cu trucarea unor meciuri cu Steaua si Dinamo.
      Si, nu in ultimul rand, sa nu uitam cum si-a amanetat viitorul copiilor din aceasta echipa, INCLUSIV PE CEL AL PROPRIULUI FIU unor samsari israeleni si ciprioti de fotbalisti, anuntand transferuri bomba pe la echipe de superclasa, in timp ce acestia jucau prin ligile inferioare din CIPRU!!!

Adauga un comentariu