Sport

Gheorghe Hagi, după meciul cu FCSB: „Poate meritam mai mult”

Publicat: 04 nov. 2021
Gică Hagi
Gică Hagi

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat pozitiv şi că acum obiectivul este menţinerea în prima ligă, conform news.ro

“Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm, să facem şi faza defensivă bine. Am luat gol în urma unei greşeli individuale, de poziţionare. Meritam un rezultat pozitiv. Randamentul la unii n-a fost la un nivel foarte bun. E de muncă, o să suferim tot anul, până la capăt. Ne trebuie mai multă personalitate, să interpretăm jocul mult mai bine. Trebuia să fim mai inspiraţi în atac. După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul. E să rămânem în prima ligă”, a spus Hagi la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1. A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

Edward Iordănescu, despre FCSB: „Nu doresc niciunei echipe să treacă prin perioada prin care am trecut noi”

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a trecut cu greu prin perioada de izolare din cauza infecţiei cu noul coronavirus şi că nu doreşte niciunei echipe să traverseze o situaţie la fel de dificilă, anunță Agerpres.

„Mi-au lipsit băieţii, mi-a lipsit munca noastră. Dar a trebuit să trec şi prin această situaţie, cred că cel mai tare m-a apăsat faptul că în izolare nu am putut să ajut aşa cum ar fi trebuit. Am avut încredere totală în partea din staff care a fost alături de ei. Sunt sigur că în linii mari obiectivele antrenamentelor s-au atins, din păcate cu foarte puţini jucători. Nu doresc niciunei echipe să treacă prin perioada prin care am trecut noi. Cei care ne-au condamnat sau care au avut în minte fel şi fel de scenarii au fost într-o eroare gravă. Din păcate nu am putut să ne întâlnim cum trebuie, nu am putut să facem fotbal. Şi a trebuit să ne adaptăm la situaţia asta extrem de complicată. La meciul cu Mioveni am făcut potecă în faţa televizorului, e foarte greu, e foarte greu să fii departe de echipă, să nu poţi să transmiţi nimic, cu toate că am fost în legătură permanentă cu oameni din jurul echipei”, a declarat Edward Iordănescu.

Tehnicianul a precizat că în continuare există jucători cu probleme respiratorii în urma trecerii prin boală, chiar dacă au reintrat în programul de antrenament:

„Sunt lucruri care nemulţumesc orice antrenor, pentru că este o problemă atunci când nu ai foarte mulţi jucători. De când am venit parcă a fost un blestem, numai probleme medicale. Acum a venit şi această situaţie cu Covidul şi am fost la pământ, efectiv. Problema cea mai mare însă pentru mine a fost că prea mulţi jucători au ieşit din procesul de pregătire. Minimum două săptămâni de izolare, înseamnă 3-4 săptămâni pentru a-i readuce la o formă sportivă acceptabilă. Unii dintre jucători au încă probleme să respire, au reintrat în programul de antrenament, dar au probleme să respire”.

 

Comentarii
Adauga un comentariu