Actualitate

Gheorghe Nichita a ajuns la DNA Bucuresti – FOTO, VIDEO

Publicat: 30 apr. 2015

Primarul iesean Gheorghe Nichita a ajuns la sediul DNA din Bucuresti, dupa ce a fost adus cu duba de politistii judiciari. Nichita va fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi folosit Politia Locala din Iasi pentru a fila anumite persoane de la care voia sa obtina informatii.

Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in acest an, edilul urmand sa fie adus la Bucuresti.

In acest caz, este vorba despre suspiciuni de coruptie, despre afaceri ilegale pe care edilul din Iasi le-ar fi desfasurat in colaborare cu Politia din Iasi. Faptele de coruptie si cele asimilate celor de coruptie au avut loc de la inceputul acestui an pana in prezent.

Comentarii
  • Tot acest circ mediatizat nu tine de foame si sete.Romanii nu sunt fericiti si nici nu traiesc mai bine.
    Trebuiau ridicati poate si avocatii si juristii primariei care avizeaza(mosmondesc) diverse contracte.
    Cine din primaria Iasi raspunde pentru dezastrul ecologic de la lacul Venetia.Cum au verificat cei de la politia locala Iasi documentatia care sta la baza construirii parcului de distractii(destrabalare) Aqualand Venetia.
    Chirica mergi dupa duba poate ajungi la timp, sa nu intarzii ca vin ei si te iau pe sus.

  • Ce pericol public e in cazul de fata primarul sa fie ridicat cu mascatt si dus la Bucuresti?.Pentru faptele de care se discuta putea fi audiat si la iasi.CIRC

  • cum sa fie audiat la Iasi unde are prieteni, neamuri, oameni platiti sau santajati? esti sarit? pai aia mai era judecata?

Adauga un comentariu