Eveniment-Social

Gheorghe Nichita a facut un gest necugetat. L-a implicat si pe prefectul Carlan

Publicat: 16 aug. 2015
1

@ Gheorghe Nichita a ajuns sa-si faca campanie electorala si la serbarile comunale @ Primarul suspendat al Iasului l-a tarat dupa el si pe prefectul Dan Carlan in comunele din judet pentru a-si face campanie in fata a sute de oameni @ Revenit la sefia PSD, Nichita a pornit intr-un tur electoral prin intreg judetul cu cateva saptamani inainte de alegerile interne

Revenit la varful PSD Iasi, Gheorghe Nichita a continuat sa-si faca campanie printre membrii de partid. Primarul suspendat al Iasului tine mortis sa nu piarda haturile puterii si are nevoie de o campanie intensa, mai ales ca in cateva saptamani in organizatie vor avea loc alegeri interne. Nichita a revenit la sefia organizatiei judetene dupa ce s-a autosuspendat in momentul in care procurorii au demarat o ancheta impotriva sa pentru abuz in serviciu. Nichita nu a stat mult pe tusa. In urma unui simulacru de sedinta a Biroului Permanent Judetean, acesta a fost reinstalat la varful organizatiei. Desi tot mai multe voci din partid i-au cerut sa faca un pas in spate, Nichita nu vrea cu niciun chip sa renunte la putere.

De altfel, Gheorghe Nichita a tinut sa-si faca din nou campanie in judet. Dupa ce in ultimele saptamani a organizat intalniri de partid in mai multe zone din judet, unde a cerut sprijinul primarilor, recent Nichita a decis sa participe si la serbarile unor comune iesene. Si nu a fost singur. Alaturi de oamenii sai de incredere din PSD Iasi, dar si de prefectul Dan Carlan, primarul suspendat s-a plimbat prin mai multe localitati. Carlan si-a riscat functia in incercarea de a-l proteja pe Nichita in ultima vreme, insa cu toate acestea nu are nicio problema in a se afisa public cu edilul suspendat. Ba chiar si membrii PSD Iasi recunosc oficial apropierea dintre cei doi. Acestia au fost in ultimele zile prin Tatarusi, Gropnita, Tiganasi sau Cristesti, unde au asistat la serbarile campenesti si unde chiar au luat cuvantul.

Citeste si: Fratia coruptilor a pus ieri stapanire pe Iasi. „Greii” PSD s-au facut pres in fata lui Nichita

„Dl Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, a participat astazi (sambata – n.r.) la cea de-a doua editie a zilelor comunei Cristesti. La eveniment au mai participat: dl Dan Cârlan, prefectul judetului Iasi, dna Mihaela Ivancia, presedinte OFSD Iasi, dl Ion Cimpeanu, presedintele TSD Iasi, senatorul Florin Constantinescu, deputatul Neculai Ratoi, precum si primari ai comunelor învecinate”, au mentionat reprezentantii PSD Iasi printr-o adresa oficiala. Autosuspendat de la varful PSD in urma scandalului amoros care i-a adus si o ancheta instrumentata de DNA, Nichita a gasit o cale sa revina la partid, tocmai pentru a nu pierde fraiele filialei in pragul alegerilor interne. Iar campania prin judet a inceput cum nu se poate mai bine. In ultimele saptamani Gheorghe Nichita a facut din ce in ce mai multe vizite in judet cat nu a facut in anii sai de mandat la organizatia social democrata.

Nu renunta la primarie

Desi este suspendat din functia de primar, Nichita nu realizeaza inca acest lucru. Cei prezenti la intalnirea de la Gropnita au ramas cu gura cascata cand in momentul prezentarii invitatilor Nichita i-a batut obrazul primarului comunei. Ionel Onega l-a prezentat pe Nichita ca presedinte al organizatiei judetene a PSD Iasi, moment in care acesta i-a reprosat ca a uitat sa-i spuna de titulatura de primar al municipiului Iasi. Sute de oameni au asistat la aceasta scena. In plus, la Tatarusi, Nichita a fost gratulat cu o diploma de excelenta de catre primarul Costel Iosub. Ulterior, Nichita i-a atacat voalat pe cei din filiala care i-au cerut sa se retraga.

„Când altii îti dau cu sutul, cineva te îmbratiseaza si îti arata respect. Conteaza mult în viata. Pentru ca nu mor caii când vor câinii, si doi, eu sunt un om cu multa vointa si multa dorinta de a învinge”, a spus Nichita la acea intalnire. Intalnirile din judet au avut loc in preajma unor rectificari bugetare de la nivel central pentru comunitatile locale. Ar trebui ca organele statului sa cerceteze faptul ca vicepresedintele CJ, Victorel Lupu, si Gheorghe Nichita au promis fonduri primarilor in schimbul sprijinului politic. O astfel de situatie nu ar trebui trecuta cu vederea, mai ales ca la mijloc sunt fonduri de zeci de milioane de lei din bani publici, directionati prin aparatul de partid.

Comentarii
  • Penalul se baga in seama pentru ciolan. Nu mi-e rusine nici cu cei antreati de el si la sati la conducerea judetului. cativa din consilieri ii cunosc si stiu exact ce faceau pe vremuri cand erau studenti si cum au ajuns ei mari politicieni. Niste scursuri si putori. Sa va ia DNA-ul pe toti.

    • stie doamna povestea, cum sa nu o stie, numai ca acum e sigura ca penalu o va lua de muiere, doar ea ii tot da limbi penalului, e avida de poula de penal.

  • Curva de langa Nichita a aflat ca e singur si tare’n batz asa ca si-a zis ca acum e vremea ei, hoasca nebuna. Cat despre retardat, nu mai are absolut nici o sansa, poate niste fufe uzate sa’i ma dea votul Eu, PSD-ist convins, ii voi da o flegma in ochi , ca a facut partidul de ras.

  • Un PRIMAR PUTERNIC PENTRU UN ORAS DE RASUL CURCILOR,ASTA-I IASUL ,SE PARE CA NE RADE IN FATA MOJICUL,NU MAI SUNT OAMENI DE VALOARE IN IASI?DE CULTURA?NU! ESTE FRATIA BANULUI SI A TRAFICULUI DE INFLUENTASI A MITEI,ASTA-I IN IASI,DRAGOSTEA DIN CAUZA TEILOR TAIATI?

Adauga un comentariu