Actualitate

Gheorghe Nichita, retinut de procurorii DNA

Publicat: 01 mai 2015
1

Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu. Nichita va fi prezentat astazi la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare.

Alaturi de el, vor fi adusi in fata instantei si seful Politiei Locale iesene Liviu Hliboceanu si adjunctul sau Stefan Avarvarei, retinuti in cursul serii de joi in acelasi dosar.

Comentarii
  • Bravo DNA ,cum ramane si pentru 15% spaga , ce se plateste prin asa zisa Sponsorizare catre Echipa de fotbal , la obtinerea Autorizatie De Construire .

  • nu-l mai aduceti a distrus iasul comunistul , securistul de nichita , ii mituieste pe batrini sa-l voteze ca asa am ajuns sa fim condusi de cei cu minte scurta sa poata fi manipulati , a distrus transportul public si strazile sunt toate in santiere pe spagi si comisioane la contracte de atribuire , scapati iasul de ciuma rosie cum ati scapat cindva bacaul , niste putregaiuri , se foloseste de ideia filaj pe amanta sa scape , o minciuna , luati javra la jilava.

  • Un golan semiagramat, o rusine de primar pentru un oras universitar. Iasul arata mai mizerabil ca niciodata, nu se cunoaste ca ar avea primar. Urmeaza dosarul in legatura cu banii publici aruncati pe echipa de fotbalisti-muraturi CSMS, sau cum s-o mai fi chemand. La multi ani de puscarie, dupa cati tei a taiat!

Adauga un comentariu