National

Gheorghe Stefan a mai dat in vileag doua nume, dupa ce s-a predat politiei

Publicat: 03 oct. 2016
1

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a predat luni la IPJ Ilfov, acesta urmand sa fie incarcerat la Penitenciarul Rahova.

El a fost condamnat luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul Microsoft.

”Asta este justitia romana. Ce sa comentez? Banii sunt la altii… La Draghis si la Gabriel Moraru, la cine sa fie banii? Banii trebuiau sa ajunga acolo (la PDL – n.r.), dar… Asta a fost conventia, sa accept banii pentru partid. Nu am primit niciun ordin, eu am acceptat banii, cand mi s-a propus, pentru campania electorala, sa finanteze campania. Sa ia materiale promotionale pentru campanie, cum se facea, pentru campania prezidentiala din 2009.

Nu mi se pare mare pedeapsa. Mi s-a cerut sa denunt, dar nu spun pe cine. Nu am primit niciun ordin. Am dat bani doar pentru campania prezidentiala din 2009. Daca eram condamnat ca am acceptat banii pentru partid era o condamnare corecta. In dosarul ala sunt 100 de implicati. Intrebati-i pe altii. Eu sunt frustrat. Adevaratii hoti din acest dosar sunt liberi si au baut sampanie Kristal in Bamboo. Cei care trebuie intrebati sunt Decebal Draghis si Gabriel Muraru.”, a spus Gheorghe Stefan cand s-a predat la sediul politiei judetului Ilfov.”, a spus Gheorghe Stefan.

Comentarii
Adauga un comentariu