National

Gheorghe Stelian, cercetat alaturi de Alina Bica, filat de Serviciile Secrete din primavara

Publicat: 23 nov. 2014
1
Gheorghe Stelian, cercetat in dosarul in care Alina Bica a fost arestata, era filat de mai multa vreme de Serviciile Secrete. Afirmatia este facuta de jurnalistii de la cancan, care sustin ca a intrat in atentia Serviciilor din primavara acestui an. Omul de afaceri Stelian Gheorghe, cel care ar fi pus la cale intreaga operatiune din dosarul in care este cercetata Alina Bica, este personajul care a dat adevarate tunuri imobiliare si a fost implicat in diverse retrocedari importante. Gheorghe Stelian este considerat a fi „Sageata” lui Dorin Cocos.
Jurnalistii au publicat pe site-ul lor poze in care Stelian se afla alaturi de politicianul Eugen Bejinariu, Aurel Radu, director al Metrorex si Mihai Mustea, zis „Dibaciu”. Fotografiile au fost facute in luna aprilie in Bulgaria. Motivul oficial pentru care acestia erau in Bulgaria l-a constituit participarea la ziua tenismenului Dinu Pescariu, denuntator in dosarul Microsoft. Stelian Gheorghe, Bejinariu, Radu, si Mustea au stat la un complex exclusivist, acolo unde Dinu Pescariu detine un apartament. Seara l-au sarbatorit pe fostul tenismen, iar de pe mese nu au lipsit sampania fina si caviarul.
La un moment dat, cei patru au plecat de la petrecere si au mers la o plimbare in speranta ca vor putea discuta fara a fi recunoscuti sau auziti de cineva. Gheorghe Stelian, Eugen Bejinariu si Aurel Radu nu s-au intalnit doar in Bulgaria, ci au participat si la o discutie de taina care a avut loc dupa arestarea lui Dorin Cocos in dosarul Microsoft. Intrunirea a avut loc pe strada Atena, intr-o cladire in care se afla biroul lui Remus Truica, potrivit cotidianul.ro.
Adauga un comentariu