Cancan ultimă oră

Gheorghe Turda a vorbit despre scandalurile cu alți artiști: „Este vorba de invidie. Sunt singurul care poate cânta două ore”

Publicat: 24 mai 2022

Gheorghe Turda a vorbit despre scandalurile cu alți artiști de muzică populară. Interpretul a fost implicat în câteva certuri, în ultima vreme, una destul de gravă cu Mioara Velicu. Cântărețul a dat detalii despre neînțelegerile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu diferiți soliști de muzică populară.

Gheorghe Turda a vorbit despre scandalurile cu alți artiști de muzică populară. Interpretul a fost implicat în câteva certuri, în ultima vreme, una destul de gravă cu Mioara Velicu. Acum, solistul de muzică populară a spus de unde încep neînțelegerile cu alți cântăreți.

Gheorghe Turda susține că totul începe de la invidie

Gheorghe Turda a avut un scandal, anul trecut, cu Constantin Enceanu, în care cei doi și-au aruncat cuvinte grele. În ultima vreme, artistul a fost implicat, din nou, într-un scandal cu Mioara Velicu, după afirmațiile făcute de aceasta în emisiunea lui Denise Rifai. Totul a început de la faptul că Mioara Velicu a declarat public că din cauza lui Gheorghe Turda, ea ar fi fost nevoită să se pensioneze mai devreme.

Gheorghe Turda este de părere că discuțiile neplăcute se nasc, pentru că se spun multe minciuni în public, în fața oamenilor. De altfel, artistul susține că mulți interpreți de muzică populară nu au educație muzicală.

„Este vorba de invidie! Se nasc tot felul de discuții de la minciunile pe care ei le spun în public, pe la emisiuni tv, pentru audiențe. Unii n-au respect, nu știu să dea Bună ziua!, la evenimente. În plus, ține de incultura unora. Mulți artiști n-au educație muzicală, sunt făcuți la Heirup! și sunt foarte încrezuți”, a declarat solistul, pentru ego.ro.

Gheorghe Turda, despre artiștii din ziua de azi

Gheorghe Turda susține că este singurul artist, care la vârsta de 78 de ani poate cânta două ore la un eveniment, fără playback. Cât despre alți interpreți, Gheorghe Turda consideră că nu au educație muzicală, un bagaj de cunoștințe pentru a deveni soliști de folclor.

„Sunt singurul artist care, la 78 de ani, poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot, căci nu au vocea lui Gheorghe Turda. Vocea este dată de mama, de la bunul Dumnezeu. Sunt singurul care am făcut belcanto, operă, nu am făcut foaie verde pe la nu știu care cămin cultural. Nu toți suntem artiști de folclor, câțiva alegi, unii nu au educație muzicală, n-au bagajul de cunoștinte pentru a deveni soliști de folclor”, a mai spus artistul, pentru sursa citată.
Adauga un comentariu