Magazin

Ghete cu stil pentru bărbații care își doresc încălțăminte de calitate și cu personalitate

Publicat: 11 oct. 2021

Ghetele nu trebuie să fie doar practice și călduroase. Trebuie să aibă un design deosebit, să poată fi integrate cu succes în orice fel de ținută (în funcție de stilul acestora) și să fie rezistente. Toate aceste condiții le îndeplinesc cu succes ghetele de la Marelbo, un magazin online de incaltaminte cu produse fabricate în România, mai exact în inima Bucovinei. Dacă vrei să achiziționezi ghete de bărbați la prețuri de producători, poți intra pe site-ul Marelbo sau poți merge direct în unul dintre cele peste 50 de magazine din întreaga țară. Găsești cu siguranță un magazin în orașul tău, iar dacă nu ai timp, comandă online cu încredere.

  1. Ghete bărbați 4124 negru

Un model clasic, ce se potrivește cu multe ținute specifice sezonului rece. Aceste ghete sunt all black, ceea ce înseamnă că se pot asorta foarte ușor și nu vor atrage atenția asupra lor. Au o talpă perfectă chiar și pentru zăpadă, deoarece nu permite alunecarea. Șireturile elastice sunt foarte rezistente și nu va trebuie să îți faci griji pentru cum vor arăta în timp. Aceste ghete sunt realizate din piele naturală și sunt căptușite pe interior cu bemberg.

  1. Ghete barbati 4119 cafe combinat

Dacă vrei să adaugi o pată de culoare ținutei, aceste ghete sunt exact ce ai nevoie. Așa cum poți observa și din imagine, sunt tip bocanc și au talpă antiaderentă, ceea ce înseamnă că pot fi purtate și pe timp de iarnă, când va ninge. La exterior sunt realizate din două feluri de piele naturală, ceea ce le conferă un design unic, iar la interior au blană artificială.

3.     Ghete barbati 4121 negru

Pentru ținutele la care ai nevoie de ghetele elegante, cum ar fi ținutele office, îți recomandăm această pereche de ghete simple, dar de efect. Au un design elegant și clasic, sunt confortabile și practice. Le poți integra în ținute office, dar și în ținute smart casual. Se potrivesc chiar și la blugi. La exterior sunt realizate din piele naturală, iar la interior sunt căptușite cu blană artificială.

4.     Ghete barbati 4111 bufo negru

În cazul în care îți dorești ghete ce pot fi incluse într-o ținută casual sau chiar în una cu elemente sport, acestea sunt perfecte. Sunt realizate din piele naturală tip bufo și au o talpă foarte ușoară și antiaderentă. Cu aceste ghete, vei avea parte de confort în timpul mersului și de un design deosebit. Interiorul este căptușit cu bemberg.

5.     Ghete barbati 4108 indigo

Nu în ultimul rând, îți prezentăm și aceste superbe ghete, ce vor atrage atenția asupra lor într-un sens bun. Dacă vrei ca accentul să cadă pe încălțăminte, aceasta este cea mai bună alegere. Sunt realizate din piele la exterior și au interiorul căptușit cu blană artificială. Talpa este foarte puțin înaltă, flexibilă și ușoară.

În cazul în care ți-au plăcut aceste modele, îți recomandăm vezi și alte ghete barbati de la Marelbo, iar apoi să îți alegi perechea preferată!

Sursa foto: www.marelbo.com 

Adauga un comentariu