Magazin

Ghici ce vedeta a primit calificativul „experimentata” la oral?

Publicat: 11 iun. 2012
1

Visul Madalinei Pamfile de a deveni mare jurnalista e pe cale sa se implineasca, caci frumoasa asistenta din emisiunea „Un Show Pacatos”, de la Antena 1, a luat nota maxima la oral. Astazi a avut loc prima proba de la Bacalaureat, si anume cea orala la limba romana, iar Madalina Pamfile s-a aflat in fata liceului Jean Monnet inca de la primele ore ale diminetii.

Plina de emotii, dar sigura pe cultura sa generala, bruneta a intrat in sala de examen la ora 13:00, de unde a iesit extrem de fericita.

„Am luat cea mai mare nota la BAC! Sunt fericita, abia astept sa le spun si parintilor mei. Mi-au dat calificativul EXPERIMENTAT, nota cea mai mare”, a declarat Madalina Pamfile, pentru Click!

Madalina nu a scapat de emotii, ea urmeaza sa mai sustina alte 5 examene.

„Acum mi-a picat „Perspectiva popoarelor asupra existentei”. Am stiut, n-am avut probleme, dar sa vedem cum o sa ma descurc si la celelalte examene. Pe 22 urmeaza sa am la engleza„, ne-a mai spus bruneta.

Margherita nu are emotii

In vreme ce Madalina Pamfile invata pentru examenul de Bacalaureat, Margherita, fata Clejanilor, nu se agita prea tare! Cantareata are cantari fara numar si se dedica mai mult muzicii decat invatatului.

„Sunt foarte obosita ca aseara am fost la o cantare. M-am pregatit pentru proba la limba romana, nu am emotii, nu am de ce sa ma tem”, a declarat Margherita de la Clejani pentru Click!

Artista a dat BAC-ul anul trecut, insa la proba romana scris a adormit pe banca si a picat examenul.

„Anul acesta voi incerca din nou sa dau BAC-ul, caci anul trecut am adormit cu capul pe banca la una dintre probe si am fost exclusa de la Bacalaureat”, ne-a mai spus Margherita.

Click! spune:

Rezultatul obtinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, respectiv in limba materna, nu se exprima prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenta corespunzator grilei aprobate la nivel national: mediu, avansat si experimentat.

Nivelul de competenta lingvistica de comunicare orala in limba romana, respectiv in limba materna se stabileste de comun acord de catre cei doi profesori examinatori, in conformitate cu descriptorii din programele de Bacalaureat si cu grila cuprinsa in procedurile elaborate si transmise de CNEE.

Adauga un comentariu