News Flash:

Ghid Pescuit Buna Ziua Iasi - Peste cu branza

9 Iulie 2009
632 Vizualizari | 0 Comentarii
ngrediente: 1 kg file de peste, 100 gr de unt, 4 linguri pasta de tomate, 200 gr branza, 4 rosii, 200 gr mazare boabe, sare, piper.

Mod de preparare

Se taie fileul de peste, branza si rosiile in felii. Se asaza pe o tava mai inalta si se asaza untul deasupra (taiat cubulete) si pasta de tomate. Se da tava la cuptor pana e gata pestele. Intre timp se fierbe mazarea, se scoate pestele pe un platou, se adauga sosul din tava si se orneaza cu mazare. Se adauga sare si piper dupa gust.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018529 (s)

loading...