News Flash:

Ghid Pescuit Buna Ziua Iasi - Salau rasol cu sos picant

16 Iulie 2009
908 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghid Pescuit Buna Ziua Iasi Salau rasol cu sos picant
2,5 kg de salau, 120 ml de ulei, 500 grame de cartofi, 250 grame ceapa, 250 grame morcov, 4 oua, suc de lamaie, sare, piper, foi de dafin, patrunjel verde. Pestele se prajeste, dupa care se sareaza si se lasa la racit. Se curata si se clatesc morcovii. Ceapa se curata si se taie in patru. Intr-un vas de 7 litri se fierb in apa morcovii intregi si bucatile de ceapa. In apa se adauga piperul boabe, foi de dafin. Dupa fierbere, ceapa se indeparteaza. In aceasta zeama se fierb pestii, circa 20 de minute. Cartofii se taie bucatele si se fierb (in alt vas). Sosul se prepara in felul urmator: se bat foarte bine ouale, se adauga circa 1 litru de zeama in care a fiert pestele, suc de lamaie, sare, ulei si verdeata. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna in platoul in care se gasesc pestii alaturi de cartofii fierti si morcovii taiati rondele. Se serveste caldut, cu salata verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013780 (s)